Lingerie Merken

Het duurt slechts 10 seconden eer jij voelt hoe perfect onze lingerie past, maar het duurt minstens 18 maanden om de perfecte bh te maken. Eén ontwerp en ontelbare details. Dat is de kwaliteit en vakkennis die u vindt in de collectie van Figura Lingerie.

Bij Figura Lingerie worden de collecties met de grootste zorg op elkaar afgesteld, om jouw rondingen te omhullen en je natuurlijke elegantie te accenturen.

 

Adviseren over beha’s is een prachtig vak

Eigenaresse Corrie den Arend zit al 50 jaar in het lingerie vak en wordt bijgestaan door een deskundig en gemotiveerd team.  Haar grote liefde voor het vak is de drijfveer om goed passende en mooie lingerie, badmode, lifestyle-mode en ondermode  te adviseren in elke situatie. Alles moet perfect passen. Alleen het beste is goed genoeg….dat straal je uit …precies zoals jij dat wilt. Daar gaan we voor bij Figura Lingerie.

Gastvrij, persoonlijk en deskundig: dat is waar Figura Lingerie voor staat.

Bij Figura Lingerie zijn de adviseuses ook opgeleid voor Mammacare specialisten om vrouwen die een behandeling voor borstkanker (hebben) ondergaan te adviseren over borstprothese, breast shapers (deelprothese), aangepaste lingerie en badmode. U kunt altijd rekenen op een passend en eerlijk advies, precies zoals u dat wilt. Figura Lingerie heeft een ruim assortiment borstzorg lingerie, zodat op maat en naar de persoonlijke behoeften keuzes gemaakt kunnen worden. Na verloop van tijd kunnen behoeften veranderen, omdat borsten altijd in beweging zijn, zeker na een borstsparende operatie.

Wil je vakkundig advies? Kom dan naar onze winkel. Wij adviseren je graag de juiste maat, of maak een pasafspraak

anita-active
anita-care-Figura_Lingerie
anita-comfort-figura-lingerie-Sliedecht
anita-maternity-FiguraLingerie
primadonna_figura_Lingerie_Sliedrecht
primadonna-twist_Figura_Sliedrecht
primadonna_Sportbh_Figura_Sliedrecht
primadonna-swim_Figura Sliedrecht
mariejo_FiguraLingerie_Sliedrecht
LISCA LINGERIE
amoena-prothese badmode_FiguraLIngerie_Sliedrecht
Mey Logo-Figuralingerie