Mey_duurzaamheid_Figura Lingerie Sliedrecht

Mey en Duurzaamheid

Duurzaamheid en bewust consumeren passen in de huidige tijdgeest, ze zijn veel meer dan een vluchtige trend en krijgen een nieuwe waarde-invulling.

Mey produceert hun producten in eigen fabrieken in Europa: van garen via de stof en snit tot het eindproduct. Het streven naar topkwaliteit is doorslaggevend voor elke processtap bij Mey.

De stoffen zijn uiterst duurzaam, soepel en zacht en bieden een perfect draagcomfort.

Mey werkt voortdurend aan de verdere verbetering van de uitstekende draageigenschappen. Daarvoor ontwikkelt het bedrijf steeds weer innovatieve materialen voor de ondermode van Mey Dames en Mey Heren.

Daarnaast blijven maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame productie belangrijke onderwerpen in de filosofie van het merk Mey.

Optimale werk omstandigheden in alle Mey-vestigingen en zuinige en milieuvriendelijke productie hebben hoogste prioriteit. Mey ondergoed draagt het bluesign® label en staat daarmee garant voor de naleving van strenge milieucriteria en garandeert de duurzame productie van het textiel. Het begint bij biologisch en duurzaam geteelde grondstoffen en verloopt via een ecologisch en maatschappelijk verantwoorde productie tot en met de etikettering van de producten.

Ook wij zijn ervan overtuigd dat duurzame producten bijdragen aan een betere toekomst.

Wist u dat: Viscose, modal en lyocell bestaan uit biologisch afbreekbare cellulose, maar worden in een industrieel proces kunstmatig geproduceerd.

Spannende lingerie

Voor een onweerstaanbare look is Mey-lingerie precies de juiste keuze: fijne materialen, geraffineerde snitten en betoverende kleuren worden omgetoverd tot verleidelijke lingeriedromen die even uniek zijn als u. Beleef echte verwenmomenten vol sensualiteit met de lingeriecollecties van mey.

Bodywear Mey_Figura Lingerie

Mey Dames

De ondermode van het merk Mey is speciaal ontworpen voor de vrouw die houdt van ultiem comfort in combinatie met een chique uitstraling. ZIJDEZACHT dat is MEY. Voor bh’s, slips en verschillende bijpassende shirts en hemdjes, kun je bij Mey zeker terecht. De ontwerpers houden zich voortdurend bezig met het bedenken van de meest comfortabele lingerie en ondermode. Een mooie uitstraling zal nooit ontbreken.

Ook wanneer bodywear niet altijd te zien is, het moet aantrekkelijk zijn opdat u zich goed voelt. Met steeds weer nieuwe collecties heeft Figura Lingerie voor elke dag de juiste bodywear voor u in huis.

Heeft u de Mey Comfy huismode al eens uitgeprobeerd? Comfortabel en heel mooi!.

Mey_Bodywear _ FIGURA_SLIEDRECHT

Mey Heren

MEY is niet zomaar een slip of hemd. Bij de keuze van passend ondergoed heeft ook elke man zijn voorliefde, want geen kleding komt dichter op de huid dan jouw ondergoed.

Mey ondermode geeft ook een goed gevoel – zowel tijdens het dragen als bij de aanblik. Elk model van Mey wordt afgestemd op de wensen en behoeften van haar dragers, wat te allen tijde een aangenaam draaggevoel en optimaal comfort belooft. Probeer maar eens uit.

Mey_FiguraLingerie
Mey_FiguraLingerie
Mey_FiguraLingerie
mey_SS24_Figura_Lingerie_Sliedrecht (11)
Mey_FiguraLingerie
mey_aw22_Lingerie_FiguraLingerie_Sliedrecht (7)
mey_ss21_74257_figuralingerie
mey_ss21_25014_29007_figuralingerie_1
mey_ss21_74274_79274_figuralingerie
74697-425_figuralingerie
mey_ss21_16867_16822_figuralingerie
mey_ss21_16867_figuralingerie-3