Mey Logo-Figuralingerie

Waar staat Mey voor:

Mey werkt voortdurend aan de verdere verbetering van de uitstekende draageigenschappen. Daarvoor ontwikkelt het bedrijf steeds weer innovatieve materialen voor de ondermode van Mey Dames en Mey Heren.

Om met eigen ogen zicht op de afzonderlijke productieprocessen te kunnen houden, produceert Mey uitsluitend in Europese fabrieken Dit garandeert de constante, hoge kwaliteit van Mey ondergoed.

Daarnaast blijven maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame productie belangrijke onderwerpen in de filosofie van het merk Mey.

Optimale werk omstandigheden in alle Mey-vestigingen en zuinige en milieuvriendelijke productie hebben hoogste prioriteit. Mey ondergoed draagt het bluesign® label en staat daarmee garant voor de naleving van strenge milieucriteria.

Mey Campagne_ Figura Lingerie

Mey Dames

De ondermode van het merk Mey is speciaal ontworpen voor de vrouw die houdt van ultiem comfort in combinatie met een chique uitstraling. ZIJDEZACHT dat is MEY. Voor bh’s, slips en verschillende bijpassende shirts en hemdjes, kun je bij Mey zeker terecht. De ontwerpers houden zich voortdurend bezig met het bedenken van de meest comfortabele lingerie en ondermode. Een mooie uitstraling zal nooit ontbreken.

Ook wanneer bodywear niet altijd te zien is, het moet aantrekkelijk zijn opdat u zich goed voelt. Met steeds weer nieuwe collecties heeft Figura Lingerie voor elke dag de juiste bodywear voor u in huis.

Heeft u de Mey nachtmode al eens uitgeprobeerd? Comfortabel en heel mooi!.

Mey_FiguraLingerie

Mey Heren

MEY is niet zomaar een slip of hemd. Bij de keuze van passend ondergoed heeft ook elke man zijn voorliefde, want geen kleding komt dichter op de huid dan jouw ondergoed.

Mey ondermode geeft ook een goed gevoel – zowel tijdens het dragen als bij de aanblik. Elk model van Mey wordt afgestemd op de wensen en behoeften van haar dragers, wat te allen tijde een aangenaam draaggevoel en optimaal comfort belooft. Probeer maar eens uit.

79237-MEY-FiguraLingerie
79237-FiguraLingerie_mey
79237-Mey_FiguraLingerie
Mey AW21_Figura Lingerie
74503-Mey-Figura Lingerie
74503-MEY_FiguraLingerie
mey_ss21_74257_figuralingerie
mey_ss21_25014_29007_figuralingerie_1
mey_ss21_74274_79274_figuralingerie
74697-425_figuralingerie
mey_ss21_16867_16822_figuralingerie
mey_ss21_16867_figuralingerie-3