Nachtmode

Figura Lingerie zorgt voor een goede nachtrust… en laat u een hele dag lang ontspannen genieten.

De afgelopen jaren hebben veel kledingstukken die normaal gesproken alleen in de slaapkamer te zien waren een overstap gemaakt naar het gewone leven. Denk bijvoorbeeld aan de slipdress, de pyjama en de ochtendjas. De mooiste namen zijn er voor gegeven zoals Loungewear, Anti Stress Wear, Homewear of Comfi-kleding. Veelzijdige kleding voor een goed gevoel. Om een hele dag lang te dragen. Om mee te sporten of leuk voor naar het strand Figura Lingerie biedt nachtmode en loungewear aan om heerlijk in te kunnen slapen en/of ontspannen. Met een veelzijdigheid aan fijne stoffen, leuke uitvoeringen en comfortabele pasvormen vindt u precies wat u zoekt.

Elke vrouw kan nu genieten van een ruim aanbod aan nachthemden, pyamabroeken en –shirts om ontspannen en comfortabel van te genieten.

Ook bieden wij loungewear dat heerlijk zit met voldoende bewegingsvrijheid, in stoffen die prettig aanvoelen op de huid. Ideaal om vrij binnen en buiten te ontspannen.

Onze collectie is uiterst veelzijdig. In ieder jaargetijde en voor iedere vrouw is er geschikte nachtmode te vinden. Dit is ook jouw kans voor een Feel-Good gevoel.