Wie zijn wij

Corrie den Arend-Figura Lingerie

Corrie den Arend is de drijvende kracht achter Figura Lingerie Sliedrecht en al vele jaren bekend als dè Lingerie-en Mammacare specialiste van Sliedrecht en omstreken.

In 2024 wordt het 50 jarig jubileum gevierd van zelfstandig ondernemerschap. Iets waar we zeer trots op mogen zijn en wat nooit gelukt was zonder een fijne team en u als onze klant.

Figura Lingerie is een gezellige en eigentijdse winkel waar u als klant persoonlijk geadviseerd wordt en waar tijd en aandacht aan u besteed wordt. Wij willen dat u zich op uw gemak voelt bij ons.

U bent bij ons verzekerd van een eerlijk en deskundig advies.

Als u lingerie koopt is het zó belangrijk dat je goed geadviseerd wordt en persoonlijke aandacht krijgt. Wat bij de ene vrouw perfect staat, past een ander misschien helemaal niet goed. Door onze ervaring zien wij welk model en maat een klant nodig heeft en wat haar het mooiste zal staan.

Daarom werken wij uitsluitend met duurzame merken met een goede prijs/kwaliteit verhouding, welke een hoge kwaliteit waarborgen, een optimale pasvorm en een hoog draagcomfort hebben. Een collectie voor elke zelfbewuste vrouw, tot in de grote omvang-en cupmaten.

Figura Lingerie is gespecialiseerd in lingerie, shape wear, comfort lingerie, borstprothese, badmode, nachtkleding, lifestyle-mode en ondermode.

Borstprothese, mooie prothese lingerie en prothese badmode zijn een belangrijk onderdeel in onze lingeriezaak. Er is een speciale borstzorg afdeling waardoor uw privacy gewaarborgd is.

Door de persoonlijke aandacht, discretie, maatwerk, nazorg en affiniteit met onze klanten kunt u erop vertrouwen dat u bij ons prettig en vakkundig geholpen wordt.

Pas als uw gevoel goed is zijn wij tevreden.

U bent hartelijk welkom bij Figura Lingerie & Mammacare Sliedrecht.