adapt air figura lingerie

Een innovatieve borstprothese met geïntegreerde luchtkamer technologie.

De innovatieve Adapt Air borstprothesen van Amoena heeft een geïntegreerde luchtkamer waardoor individuele aanpassingen van de borstprothese aan de borstwand en het natuurlijke silhouet van de vrouw nu mogelijk zijn.

Geen twee vrouwen zijn hetzelfde. Het borstvolume van een vrouw kan bijvoorbeeld tussen twee maten liggen en onze lichamen veranderen door gewichtsschommelingen als gevolg van hormonen, medicatie. Daardoor is het littekengebied individueel voor elk lichaam. Ook zijn ongelijkmatige littekens als gevolg van een borstamputatie niet ongebruikelijk. In al deze gevallen is het nu dus makkelijker om een individueel perfect passende borstprothese te vinden.

Met de Adapt Air borstprothesen biedt Figura Lingerie nu de mogelijkheid om heel eenvoudig, d.m.v. een pompje, lucht toe te voegen of weg te laten waardoor de pasvorm individueel aangepast kan worden. Adapt Air biedt een persoonlijke pasvorm en hoogwaardig draagcomfort voor vrouwen die een mastectomie hebben gehad.

De luchtkamer bevindt zich in het midden van de borstprothese.

Om lucht toe te voegen of lucht te laten ontsnappen, is een speciaal pompje nodig.

Voor meer informatie heeft Figura Lingerie in Sliedrecht een speciale inloop dag: dinsdag 16 april 2024. Interesse? Maak eens een afspraak ( tel 0184 – 415 092)

Adapt Air borstprothese Figura Lingerieamoena-adapt-air-Figura Lingerieadapt Air Figura Lingerie

 

*Individueel aanpasbaar aan elk uniek silhouet

Door de geïntegreerde luchtkamertechnologie kan je het volume van de borstprothese aanpassen door eenvoudig lucht toe te voegen of weg te laten – waar en wanneer je wilt.

 

*Comfort heel de dag door

De temperatuur regulerende Comfort+ technologie van Amoena biedt de hele dag comfort, behoudt de ideale lichaamstemperatuur van de vrouw en gaat zweten onder de prothese tegen.

 

*Lichtgewicht 

InTouch lichte silicone maakt de borstprothese 25% tot 40% lichter, in vergelijking met een standaard borstprothese in dezelfde maat.

 

*Dicht bij het lichaam 

Adapt Air is makkelijk aan te passen aan elk silhouet en biedt een aangename pasvorm en perfect huidcontact.

 

*Visuele symmetrie 

Adapt Air kan worden aangepast aan het uniek silhouet van elke vrouw of aan een specifieke behastijl voor een symmetrisch silhouet en kan vrouwen aansporen tot het leiden van een actief leven.

 

Interesse? Maak eens een afspraak ( tel 0184 – 415 092)

 

 

 

 

Customform Maat Borstprothesen van ABC.

Customform Maat Borstprothesen van ABC
  • De nieuwste gepersonaliseerde ‘Customform’ borstprothesen wordt speciaal voor de klant op maat vervaardigd, door middel van het maken van 3D scans, foto’s, volume- en kleurselectie. Werkelijk de meest geavanceerde optie na een borstoperatie, helemaal aangepast naar jouw wensen en lichaamsvorm voor optimaal draagcomfort.
Onlangs is er een heel nieuw product op de markt gekomen: de Customform borstprothesen.
Deze customized of gepersonaliseerde borstprothesen, die naadloos op je lichaam aansluit, is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstprotheses. De standaard borstprothesen hebben vaak een vlakke onderkant.
Het operatiegebied is echter niet altijd vlak. Hierdoor kan het lastig zijn om een borstprothesen te vinden die goed aansluit op de huid.
Deze nieuwe Customform borstprothesen wordt in 3D gescand op je lijf, waardoor het precies op je huid past. Je draagt hem ook op je huid  zo in je bh. Hij wordt gemaakt in de kleur van jouw huid en met een tepel die eruitziet zoals je gewend was.
Deze borstprothesen is ook nog eens heel licht van gewicht en aangenaam om te dragen.
De Customform borstprothesen wordt helemaal met de hand gemaakt.

Het is de oplossing voor vrouwen voor wie het moeilijk is om de juiste pasvorm te vinden én het is een goed alternatief voor een implantaat.

Wilt u meer informatie over deze specifieke borstprothesen? Maak dan een afspraak zodat wij ervoor zorgen dat de juiste advieseuse voor u aanwezig is.