Borstprothese

Het aanmeten van een borstprothese vereist veel deskundigheid en professionaliteit. Het gaat tenslotte om uw gevoel van zekerheid en zelfvertrouwen. Wij nemen daar met u, echt de tijd voor.

Juist na een borstoperatie heeft een vrouw speciale ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. De mammacare deskundige bij Figura Lingerie kent de behoeften in deze speciale situatie. Daarnaast hebben zij de ervaring en het vakmanschap om u hierin te begeleiden.

Er zijn bij Figura Lingerie heel veel borstprothese direct uit voorraad leverbaar van alle bekende merken in verschillende modellen, vormen en maten. Zo kan de juiste keus gemaakt worden, u kunt vergelijken, en u kunt de prothese direct mee naar huis nemen. Vernieuwend zijn de borstprothese en deelprothese die het lichaam vrij laat ademen. Zowel tijdens fysieke activiteiten, een behandelingsperiode of tijdens de menopauze bezorgt deze nieuwste technologie u steeds een uitstekende ventilatie en een aangenaam comfort.

De contact prothese hecht direct op het lichaam en zorgt voor extra zekerheid. Wanneer u borstsparend bent geopereerd ontstaat, afhankelijk van de hoeveelheid weefsel die is weggenomen, een volumetekort. Voor de perfecte symmetrie is de zachte deelprothese van siliconen zeer geschikt.

Een goede bh is wel de voorwaarde voor een goed passende borstprothese. Natuurlijk is er een zeer uitgebreide collectie aangepaste lingerie en badmode aanwezig waaruit u een keuze kunt maken. Figura Lingerie biedt u de oplossing, die het beste bij uw individuele behoefte past. Daar kunt u zeker van zijn. Pas als uw gevoel goed is zijn wij tevreden.

Ervaar het uniek gevoel van welzijn dankzij de voordelen van de nieuwste type borstprothese

Vergoeding Zorgverzekeraar:
Een borst prothese wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Uit de aanvullende verzekeringen vergoeden sommige zorgverzekeraars de beha, badkleding, sportkleding, schoonmaakmiddelen, etc.

Figura Lingerie Sliedrecht verzorgt de volledige administratieve afhandeling met uw zorgverzekering. Een verwijsbrief van de arts is hiervoor wel nodig.

Natura Xtra Light Borstprothese

Ongeëvenaarde natuurlijkheid, zowel visueel als gevoelsmatig. Extra licht in gewicht!
De unieke achterkant van deze borstprothese laat de lucht vrij stromen tussen huid en prothese. Deze luchtventilatie vermindert transpiratie en verhoogt verdamping waardoor er een droog en koel gevoel ontstaat. Ideaal voor vrouwen die transpireren, regelmatig sporten of last hebben van opvliegers.

Natura Cosmetic Borstprothese

Comfort een hele dag lang. Voelt als een natuurlijke borst. Geïntegreerd Comfort+ materiaal in de silicone vermindert het transpireren en zorgt voor een constante aangename temperatuur achter de prothese. 30% meer Comfort+ dan een andere borstprothese.

Gives a natural body sensation.

Energy Borstprothese

Een fris en comfortabel gevoel, een hele dag lang. Helpt de temperatuur te reguleren. Door de unieke driedimensionaal pareloppervlak aan de achterkant is deze prothese temperatuur regulerend en zorgt hierdoor  voor een optimaal draagcomfort.

Ideaal voor de symptomen ten gevolge van de menopauze

Adapt Air Borstprothese

Elke vrouw heeft een ander silhouet en operatiegebied waardoor het soms lastiger kan zijn om een 100% passende prothese te vinden.

Ook maatverschillen of oedeemvorming kan er voor zorgen dat de huidige prothese niet de juiste symmetrie meer heeft.

Adapt Air kan makkelijk worden aangepast door de geïntegreerde luchtkamer-technologie die het volume van de borstprothese aan kan passen. Door lucht toe te voegen of weg te laten – waar en wanneer u dat wilt.

De Adapt Air borstprothese biedt u hierdoor veel meer zekerheid en geeft een bijzonder comfortabel gevoel.

Contact/ Plak Borstprothese

Voelt als een deel van uzelf. Hecht zich direct aan de huid en volgt elke beweging van uw lichaam. De Contact/Plak prothese past zich direct aan de huid aan en blijft op haar plaats zitten bij elke beweging.

Verlicht de druk op de schouders wat uitermate belangrijk is voor vrouwen met lymfoedeem of een grotere cupmaat.

De Contact prothese geeft meer vrijheid in uw kleding keuze  en biedt u zekerheid.

Leisure_welnes_prothese_figura_lingerie_borstprothese (16)

De Leisure Form-Welness borstprothese

De Amoena Leisure borstprothese is een zeer lichte prothese die ideaal is om te dragen tijdens je vrije tijd.

De prothese is gemaakt van Polyurethaan is vermengd met Bariumsulfaat. Waardoor de temperatuur regulerende technologie is geïntegreerd in de achterzijde van het hoesje en vermindert hierdoor transpiratie achter de prothese Het hoesje kan ook vervangen worden door een stofje naar keuze! Ook fijn om te dragen tijdens het slapen of voor een ontspannen gevoel s ‘avonds op de bank.

Anita-care-mastectomy-bra-mila-washing

Herstelproces Borstprothese

Deze prothese kan o.a.gedragen worden tijdens de periode bij een reconstructie.

Deze prothese is ontworpen om vorm en symmetrie te geven tijdens het weefsel-expansieproces na reconstructie.

Tijdens het expansieproces is het mogelijk het volume aan te passen aan de natuurlijke borst. Ultralicht zorgt voor buitengewoon comfort, de hele dag door.

Premium Priform Tijdelijke Borstprothese

Deze voorlopige borstprothese zorgt voor herstel van de symmetrie en kan onmiddellijk na een borstoperatie gedragen worden en tijdens die dagen of avonden dat je lekker wil chillen op de bank.

De voorgevormde, naadloze voorkant tekent niet af onder de kleding; de luchtdoorlatende katoenen achterkant voelt zacht aan op de huid.

Dit is een ideale oplossing om het figuur te herstellen tijdens het genezingsproces in afwachting van de  definitieve borstprothese.

Deze prothese kan ook gebruikt worden als zwemprothese.

Voor momenten van ontspanning en om in te slapen adviseren wij de Leisure Borstprothese

Zwemprothese

Een transparante silicone prothese voor gebruik in het water en tijdens het sporten. Droogt snel. Door de golvende vormen aan de achterzijde van de prothese is een goede lucht- en waterdoorstroming mogelijk.

Ook perfect te gebruiken als sportprothese.

De Classic prothese is een lichtgewicht symmetrische borstprothese. Ideaal voor vrouwen met lymfoedeem, grotere borsten en schouder- of nek aandoeningen. Veel van deze borstprothese gaan tot F-Cup, dus juist vrouwen met een grotere cup maat, kunnen nu eindelijk een volledige prothese kopen.