Anita Comfort Lingerie -Figura Lingerie

Anita since 1886 is Comfort lingerie

Ondergoed en Badmode van Anita since 1886 laat een grote buste goed tot zijn recht komen, toont de vrouwelijke rondingen en verhult kleine probleemgebieden onopvallend.

De combinatie van zeer functionele materialen en de allerbeste productie garandeert het grootste draagcomfort en een perfecte pasvorm.

Comfort lingerie is gemaakt voor de vrouw die alleen genoegen neemt met de beste ondersteuning in combinatie met hoogwaardige materialen die bijzonder aangenaam op de huid voelen.

Lingerie is niet alleen het eerste kledingstuk waar vrouwen ’s ochtends over nadenken, maar ook het kledingstuk dat het dichtste op de huid ligt. Daarom is het ontzettend belangrijk dat de beha, body of slip optimale steun biedt en nauwelijks voelbaar en soepel valt.

Figura Lingerie is er voor vrouwen met ieder type figuur en alle bijzondere wensen. 

Bij Anita since 1886 vindt u functionele-moderne beha’s zonder beugel en body’s die zijn gemaakt van uitzonderlijk aangename en functionele materialen waarin het vrouwelijke figuur goed uitkomt.

Al naargelang model hebben de producten bredere en gewatteerde schouderbandjes die schouders en nek ontlasten om spanning en pijn in de rug te voorkomen. Corrigerende body’s en slips zijn uitstekend geschikt voor het verbloemen van kleinere problemengebieden op de buik, heupen en billen.

Stiekem zeggen wij: Hoe meer stof, hoe meer draagcomfort, en daardoor worden oneffenheden beter verdoezeld. Wie wil dat niet?

Comfort lingerie is verkrijgbaar tot maat 125 omvang. En in cup maten van A t/m I cup.

5449-Safina_FIgura_Lingerie_Sliedrecht

Comfort beha zonder beugel 5448

Pure verleiding! De Topcomfortbeha uit de serie SAFINA is optisch niet alleen zeer gracieus maar biedt ook nog eersteklas comfort. De driedelige cups met transparant borduurwerk, die ondoorzichtig gevoerd zijn, zorgen voor een mooie bustevorm. Ook met smalle bandjes verkrijgbaar en in een prothesebeha.

5427-Jana_FiguraLIngerie

Katoenen beha zonder beugel 5427

Top beha als je van katoen houdt! Iedereen, die van katoen-pique op haar huid houdt, zal van onze Topcomfortbeha houden! Deze ligt niet alleen aangenaam zacht op de huid, maar zorgt dankzij de driedelige cups ook voor een mooie borstvorm. Verstelbare en zacht gepolsterde schouderbanden vervolmaken de ontlastende functie. Verkrijgbaar B t/m I cup.

5887-BELVEDERE-Figura_lingerie

Comfortbeha Belvedere 5887

De Belvedere comfortbeha heeft een moderne look met betoverend fraaie sierranden. Geheel zonder beugel ervaart u met deze beha een prima pasvorm een uitstekend draagcomfort: voor stabiele steun zorgen de gevoerde cups uit drie delen en een zijrand. Tevens worden de prettig gevoerde bandjes breder in grotere maten en wordt de rug verstevigd met powertule.
3409-Anita_FiguraLingerie_Sliedrecht

Top Comfort corselet 3409

De topper uit onze collectie vanwege zijn bijzondere pasvorm. Ontspanning van het hoogste niveau, dat biedt het topcomfortcorselet MICROENERGEN. De speciaal ontwikkelde Meryl microvezel in de driedelige cups is bijzonder stabiel en ondersteunend. Vanaf A t/m F cup. De brede versterkingsband ondersteunt de buik en ontlast de rug.

5319-Anita_Figura_Lingerie_Sliedrecht

Voorsluiting beha 5319

De MYLENA Topcomfortbeha maakt het aan- en uittrekken gemakkelijk door de voorsluiting. Gepolsterde, brede ontlastingsschouderbanden snijden niet in en zijn stabiel op de schouder. Daardoor worden schouders en nek ontlast. De hemdvorm op de rug geeft extra vorm en steun. Ook geschikt als oedeem reducerende beha. Dit model is ook verkrijgbaar met een achtersluiting.

5409-Figura_Lingerie

Top Comfort beha 5409

Ontspanning op een bijzondere manier Ook de brede, gepolsterde ontlastingsschouderbanden hebben een indrukwekkend ondersteunende functie en ontlasten zo de nek en schouders. Tot in cup grootte H verkrijgbaar!