Anita Comfort

Anita Comfort lingerie en badmode laten het volslanke figuur met grotere buste op de juiste manier stralen en geeft het hoogste draagcomfort tot in grote maten. Comfort lingerie is gemaakt voor de vrouw die alleen genoegen neemt met de beste ondersteuning in combinatie met hoogwaardige materialen die bijzonder aangenaam op de huid voelen.

Comfort lingerie is verkrijgbaar tot maat 125 omvang. En in cup maten van A t/m I cup.

Top Comfortbeha zonder beugel 5448

Pure verleiding! De Topcomfortbeha uit de serie SAFINA is optisch niet alleen zeer gracieus maar biedt ook nog eersteklas comfort. De driedelige cups met transparant borduurwerk, die ondoorzichtig gevoerd zijn, zorgen voor een mooie bustevorm. Ook met smalle bandjes verkrijgbaar en in een prothesebeha.

Katoenen beha zonder beugel 5427

Top beha als je van katoen houdt! Iedereen, die van katoen-pique op haar huid houdt, zal van onze Topcomfortbeha houden! Deze ligt niet alleen aangenaam zacht op de huid, maar zorgt dankzij de driedelige cups ook voor een mooie borstvorm. Verstelbare en zacht gepolsterde schouderbanden vervolmaken de ontlastende functie. Verkrijgbaar B t/m I cup.

Top Comfort corselet 3409

De topper uit onze collectie vanwege zijn bijzondere pasvorm. Ontspanning van het hoogste niveau, dat biedt het topcomfortcorselet MICROENERGEN. De speciaal ontwikkelde Meryl microvezel in de driedelige cups is bijzonder stabiel en ondersteunend. Vanaf A t/m F cup. De brede versterkingsband ondersteunt de buik en ontlast de rug.

Comfortbeha magneet sluiting 5800

Beha met magneetsluiting aan de voorzijde. De beha is middenvoor voorzien van 4 magneten. Het sluiten van de beha gaat automatisch door het tegen elkaar drukken van de borsten met de handen of de bovenarmen

Voorsluiting beha 5319

De MYLENA Topcomfortbeha maakt het aan- en uittrekken gemakkelijk door de voorsluiting. Gepolsterde, brede ontlastingsschouderbanden snijden niet in en zijn stabiel op de schouder. Daardoor worden schouders en nek ontlast. De hemdvorm op de rug geeft extra vorm en steun. Ook geschikt als oedeem reducerende beha. Dit model is ook verkrijgbaar met een achtersluiting.

Top Comfort beha 5409

Ontspanning op een bijzondere manier Ook de brede, gepolsterde ontlastingsschouderbanden hebben een indrukwekkend ondersteunende functie en ontlasten zo de nek en schouders. Tot in cup grootte H verkrijgbaar!