Mammacare

Elke vrouw wil er goed uitzien en zich geweldig voelen. Figura Lingerie Sliedrecht biedt u een totaal pakket BORSTZORG producten aan die speciaal voor u en uw levensstijl ontworpen zijn, zoals:

De zachte voorlopige prothese
Deze geeft de Symmetrie terug tijdens de eerste fase van herstel in afwachting van de definitieve borstprothese.

Postoperatieve Compressie Lingerie
Geeft de borst een optimale ondersteuning in de eerste weken na een borstsparende operatie, een borstreconstructie, borstvergroting of een borstverkleining en zorgen ervoor dat de borsten niet kunnen bewegen tijdens het herstel. Wordt aanbevolen door plastisch chirurgen. Eventueel te combineren met een compressieband voor extra druk. Het doel van compressie lingerie is het voorkomen en/ of verminderen van oedeem vorming in de geopereerde borst. De juiste herstel beha bevordert ook u herstel.

Borstprothese
De allernieuwste Comfort+ borstprothese is minder warm en verminderd transpiratie tussen de prothese en de huid. Ze zijn licht, ultrazacht en comfortabeler dan ooit te voren.

Deelprothese ( Breast Shapers)
Deze zijn specifiek ontworpen om vrijwel alle onregelmatigheden op te vullen, te bedekken of te verbergen die het gevolg zijn van een borstsparende operatie, bestralingstherapie, borstreconstructie, of om van nature ongelijke borsten in even wicht te brengen, Een deelprothese kan ook zorgen voor vermindering van pijnklachten na een borstsparende operatie.

Oedeem reducerende prothese
Als er oedeem in de borst aanwezig is kan deze schaalprothese kan verlichting geven. De golfstructuur op de achterzijde van de schaalprothese heeft een licht masserende werking en geeft een aangenaam draagcomfort bij lymfoedeem .

Nieuw! Lymfoedeem Zorg

Lymfoedeem Zorg sluit aan op onze Borst Zorg.
Voor – Tijdens en Na: de behandeling van borstkanker, ter voorkoming van lymfoedeem in het thoracale en/of borstgebied. Tops, beha en breast-shapers bevorderen het herstel en/of verlicht de pijnlijke of verharde borst in geval van lichte oedeem vorming. Lymfeoedeem Zorg is er op gericht om postoperatieve oedeem te helpen voorkomen en/of het leven met chronische lymfoedeem merkbaar te verbeteren.
Vraag hier gerust na. Wij zijn speciaal opgeleid voor Lymfoedeem Zorg Advies.

Prothese Lingerie en Prothese Badmode
Vrouwelijk, trendy en mooi. Zoals u verwacht van mooie lingerie en badmode, voorzien van een perfecte pasvorm om het dagelijkse comfort te garanderen. Prothese lingerie en Badmode is zo gemaakt dat uw borstprothese veilig op haar plaats blijft zodat u een goed en veilig gevoel krijgt over hoe u eruit ziet.

Wellness prothese en aangepaste sportkleding
Wellness kleding in combinatie met de Leisure borstprothese is ideaal voor de momenten van ontspanning en rust.

Verzorgingsproducten zijn er voor een fris gevoel.

Figura Lingerie heeft de kennis en de juiste producten in huis om u te kunnen ondersteunen tijdens het gehele Zorgtraject bij Borstkanker.

  • waar herstel begint direct na de operatie (Recovery care producten)
  • terug naar het dagelijkse leven (Breast care textiel)
  • waar zelfvertrouwen groeit (Borsprothesen en Breast Shapers)
  • verlichting van pijn met als doel het leven met chronische lymfeoedeem zichtbaar te verbeteren ( Lymfeoedeem Zorg)
amoena-prothese badmode
anita-care-Figura_Lingerie
anita-comfort-figura-lingerie-Sliedecht
anita-active