Mammacare

Elke vrouw wil er goed uitzien en zich geweldig voelen. Figura Lingerie Sliedrecht biedt u een totaal pakket BORSTZORG producten aan die speciaal voor u en uw levensstijl ontworpen zijn, zoals:

De zachte voorlopige prothese:
Deze geeft de Symetrie terug tijdens de eerste fase van herstel in afwachting van de definitieve borstprothese.

Borstprothesen:
De allernieuwste Comfort+ borstprothese is minder warm en verminderd transpiratie tussen de prothese en de huid. Ze zijn licht, ultrazacht en comfortabeler dan ooit te voren.

Deelprothesen:
Deze zijn specifiek ontworpen om vrijwel alle onregelmatigheden op te vullen, te bedekken of te verbergen die het gevolg zijn van een borstsparende operatie, bestralingstherapie, borstreconstructie, of om van nature ongelijke borsten in even wicht te brengen, Een deelprothese kan ook zorgen voor vermindering van pijnklachten na een borstsparende operatie.

Oedeem reducerende prothese:
Als er oedeem in de borst aanwezig is kan deze schaalprothese kan verlichting geven. De golfstructuur op de achterzijde van de schaalprothese heeft een licht masserende werking en geeft een aangenaam draagcomfort bij lymfoedeem .

Postoperatieve Compressie Lingerie:
Geeft borsten optimale ondersteuning in de eerste weken na een borstreconstructie, borstvergroting of een borstverkleining en zorgen ervoor dat de borsten niet kunnen bewegen tijdens het herstel. Wordt aanbevolen door plastisch chirurgen. Eventueel te combineren met een compressieband voor extra druk. Het doel van compressie lingerie is het voorkomen en/ of verminderen van oedeem vorming in de geopereerde borst.

Prothese Lingerie en Prothese Badmode:
Vrouwelijk, trendy en mooi. Zoals u verwacht van mooie lingerie en badmode, voorzien van een perfecte pasvorm om het dagelijkse comfort te garanderen. Prothese lingerie en Badmode is zo gemaakt dat uw borstprothese veilig op haar plaats blijft zodat u een goed en veilig gevoel krijgt over hoe u eruit ziet.

Wellness protheses en aangepaste sportkleding:
Wellness kleding in combinatie met de Leisure borstprothese is ideaal voor de momenten van ontspanning en rust.

Verzorgingsproducten zijn er voor een fris gevoel.