Anita Active

Waarom een sportbeha?

Hardlopen met een gewone beha kan bijzonder pijnlijk zijn en het borstweefsel beschadigen. Voor sommige vrouwen reden om te stoppen.
Jammer, want een sportbeha ondersteunt de borst perfect, ook bij een grote maat. Recreatief of heel intensief hardlopen? Kleine of grote cup? Een sportbeha is een must!
Onze sportbeha´s zijn van cup A t/m J en voor verschillende support levels verkrijgbaar.
Welke sportbeha past bij welke sport? Figura Lingerie adviseert je graag de juiste sportbeha.

Anita-Active-5544-Figura Lingerie

Sportbeha air control 5533

De Ultra Light onder de sportbeha´s. Als een tweede huid, nauwelijks voelbaar en toch excellente ondersteuning: luchtdoorlatend, ademend materiaal maken het dragen van de “air control” sportbeha tot een luchtige en lichte belevenis. De dubbellaags en naadloos gevormde cups reduceren de beweging van de borst tot een minimum. Een must voor iedere sportieve vrouw!

5567-445_Figura_lingerie

5567 Sportbeha Extreme Control Plus

Deze  Big Cup sport beha is nieuw in onze collectie .Heeft u een grote boezem en bent u nog op zoek naar de ideale sportbeha? De extreme control plus is speciaal ontworpen en gemaakt tot cup K en is dus de juiste keuze. Het model heeft alle relevante features van de extreme control en voegt er nog enkele technische details aan toe: vijfvoudig gedeelde cups zorgen voor de nodige cupdiepte en stabiele pasvorm, geen naden op de huid, speciale ventilerende zones, functionele en dubbele schouderbandjes en een verstevigde achterkant van mesh. Maten: 65 tot 110 omvang  –  F tot K cupmaat

5527-416_FiguraLIngerie

Sportbeha extreme control 5527

De prestatiegerichte sportbeha, die geen compromissen kent. Driedelige genaaide cups met zijwaarts ingezette steunstrook geven de borst tot in grote cups een mooie vrouwelijke vorm en betrouwbare steun. De combinatie van genaaide cups en de naadloos gevormde binnenzijde van de cups is onovertroffen. Het perfecte samenspel van hoogfunctioneel Piqué-materiaal met Frottée houdt de huid droog.

Sportswear-Anita-active-Sport Thigt- Figura Lingerie

Your Sports. Your Tights. Your Sport Massage.

De sport tights massage is gemaakt van een functionele, machinaal gebreide stof met driedimensionale noppen. De noppen masseren en verstevigen.

Dankzij de effectieve massage, versteviging en compressie van het weefsel en de spieren zorgt de sport tights massage ervoor dat de spieren minder snel vermoeid raken, de kans op spierpijn afneemt en de herstel-tijd korter wordt.

Deze Thights is zeer functioneel, sportief en soepel. De broek zit als een tweede huid, geeft uw benen een sportieve look – en zorgt voor power gedurende de hele training. Bovendien leidt de snel drogende noppenstructuur met hoog ademend vermogen het vocht weg van het lichaam en zorgt voor een aangenaam huidklimaat.

Sports-Tights-massage-Anita-sport tight-Figura Lingerie

1695 Sport Tights

Your Sports. Your Tights. Your Sport Massage.

Figura Lingerie heeft een positieve ervaring met deze sport tights bij dames die last hebben van vocht in de benen. Het blijkt dat deze sport tights broek dus ook oedeem reducerend kan werken.

Ontdek de nieuwe Anita active sport tights massage. Nieuwsgierig naar deze Sport Tights

U kunt hem ook bestellen.

Bel of mail ons!

Mail: info@figuralingerie.nl  Tel: 0184 415 092

Anita-Sport-tights-massage-black-Anita-active-1695-Figura Lingerie

Transpireert u veel tijdens het sporten?

Het door Anita ontwikkelde Sweat Management-systeem biedt u door het samenspel tussen de verschillende hightechmaterialen met veel ademend vermogen een zeer goede vochtregulatie en houdt uw huid ook wanneer u veel zweet aangenaam droog.

Mesh inzetstukken met groot ademend vermogen garanderen een optimaal vochttransport en zorgen voor een constant lichaamsklimaat.

Sports-Thight-Anita-active-FiguraLIngerie
AnitaTight_Figura_Sliedrecht
ANITA_FIGURA
Sports-bra-air-control-deltapad-5544-Anita-active-Figura-Lingerie
Sports-bra-air-control-deltapad-5544-leo-Anita-active-Figura-LIngerie
1696-Thight-Figura_lingerie