Mastectomy-bra-Lotta-5769X-black-rose-Anita-care_FiguraLIngerie_sliedrecht

Prothese lingerie

Figura Lingerie biedt een omvangrijk assortiment van beha´s aan om te kunnen voldoen aan alle wensen en behoeftes van vrouwen na een borstoperatie.

Vrouwelijk, modieus of eenvoudig is de Prothese Lingerie collectie.
Functioneel en comfortabel zijn de Postoperatieve beha’s.

Figura Lingerie biedt een perfecte balans tussen mode en functionaliteit. Naast optimaal draagcomfort en goede pasvorm, probeert Figura Lingerie zoveel mogelijk alle wensen te vervullen en de huidige trends te volgen.

Vrouwen met nek- en schouderklachten en/of lymfoedeem zullen in onze collecties zeker lingerie vinden die aansluit bij uw behoefte. Onze grote collectie prothese beha’s omvat vele sportieve gladde modellen, tot beha´s met vrouwelijke elegantie. Ook een body is natuurlijk mogelijk. U bepaalt zelf wat u het prettigst vindt.

Door het innaaien van een hoesje/cupafsluiter is het ook mogelijk om een keuze te maken uit onze overige collecties lingerie. Dat is het voordeel van onze lingerie speciaalzaak met 49 jaar vakkennis. Bij Figura Lingerie vindt u alle producten die in het dagelijks leven, ook bij sport of bij het zwemmen een natuurlijk en zeker draaggevoel garanderen, ook na een borstoperatie.

Het belangrijkste kwaliteitscriterium is Uw zekerheid en Uw comfort.

TIP : Wanneer u voor een borstoperatie staat is het goed om van te voren een aangepaste herstel BH te kopen zodat u deze direct na de operatie kunt dragen.

Belveder pro beha_FiguraLIngerie_Sliedrecht

Prothesebeha Belvedere

Speels en vernieuwend, Deze nieuwe serie ziet er speels en fris uit in de kleur Princess Blue. . De eyecatcher is de ornament print van het borduursel in de bovenzijde van de cup. Een verfrissende print van bloemetjes en miniruitje geven een modieuze finishing en bieden een nieuwe kijk op vrouwelijke elegantie. Het contrast met de print creëert een mooi en visueel dieper decolleté. Slim uitgewerkte kenmerken zorgen voor een extra ondersteuning, correctie en een flatterend silhouet van zowel de beha als de body.

Prothesebeha Fleur

Een brutaal dessin en aangenaam draagcomfort! De prothesebeha FLEUR is dankzij fleurig kant en een contrasterende strik absoluut een eyecatcher! Tweedelige cups met een prothesehoesje aan beide zijden zorgen voor een optimale steun. De schouderbandjes zijn afgewerkt met bijzonder zachte randen.

Verkrijgbaar met een mooie kanten mini topje . Ideaal om te dragen en geen “inkijk” meer

Oreli Pro bh_figura Lingerie_Sliedrecht

Prothesebeha Orely

Trendy cherry-red laat de Franse stippen print van deze bijzondere bh stralen. Op en top vrouwelijke lingerie.

De leuke charmante sierknoopjes zorgen voor een extra eyecatcher.

De driedelige cups gemaakt van functioneel microvezel worden gestabiliseerd door de aan de zijkant gevoerde strook, die steunt en elegant doorloopt tot in de schouderband.  Dit alles maakt deze beha tot de perfecte feel-good beha.

Prothesebeha Karolina

Vrouwelijk, trendy en mooi: Goed passende prothese lingerie houden uw prothese veilig op haar plaats, zodat u een goed en zelfzeker gevoel krijgt over hoe u eruit ziet. Ook in beugelbeha verkrijgbaar voor 59,95.

Prothesebeha Lara

Deze prothesebeha is vrijwel onzichtbaar, een basic voor iedere dag! De aangename schuimschalen werken verhullend, geven een perfecte ondersteuning en tekenen onder strakkere kleding niet af. De smalle schouderbanden zijn geheel gepolsterd en bieden een aangenaam draagcomfort.

Prothesebeha Aurelie

De Prothese Lingerie Collectie van Figura Lingerie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen om het dagdagelijkse comfort te garanderen.

anita-care-Figura_Lingerie
anita-comfort-figura-lingerie-Sliedecht