Felina

Het merk FELINA heeft de perfecte balans gevonden tussen comfortabel en mooi. De lingerie is namelijk perfect voor dagelijks gebruik en heeft alles wat fijn ondergoed nodig heeft. Het assortiment van Felina bestaat uit elegante beha’s, slips, body’s en pantybroekjes. Met de afwisseling van stoffen en ontwerpen in de verschillende series, is voor elke vrouw keuze genoeg.

Melina

Deze fijne beha is gemaakt van een gladde stevige microvezel stof. De cups zijn afgezet met een kanten randje. Deze vertrouwde beha blijft een bestseller om zijn altijd perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort.

Het corrigerende pantybroekje heeft hoekige beenuitsnijding aan de voorzijde – voor een goede bloedcirculatie zonder insnijden.

Emotions

Comfortabele naadloze beugel BH van Felina uit de serie Emotions. De BH is voorzien van een gladde microvezel stof met bloemborduursel. (naadloze cup (molding). Prettiger gevoel op de schouders en geen insnijden dankzij de brede bandjes. De BH heeft een aangenaam draaggevoel en is verkrijgbaar t/m cup G.
Bent u op zoek naar een stevig gladde naadloze beha dan is dit een aanrader.

Rapsody

De naadloze T-shirt BH beha’s uit onze Felina collectie sluiten perfect aan het lichaam aan en zijn daardoor onder de kleding onzichtbaar. Bijzonder zachte en ergonomische comfortbandjes zorgen voor een veilige steun bij een optimale vrijheid. Het ademende spacer matriaal van de cups stelt nieuwe normen aan draagcomfort.

Weftloc body

Deze body maakt gebruik van de unieke eigenschappen van het Weftloc-materiaal: een hoge elasticiteit zowel in horizontale als verticale richting. Bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort, omdat het materiaal zich onbeperkt aanpast aan iedere beweging van het lichaam, waarbij geen enkele beperking optreedt. Alle modellen met deze streepvoering vormen optisch een slanke silhouet.