Felina

Het merk FELINA heeft de perfecte balans gevonden tussen comfortabel en mooi. De lingerie is namelijk perfect voor dagelijks gebruik en heeft alles wat fijn ondergoed nodig heeft. Het assortiment van Felina bestaat uit elegante beha’s, slips, body’s en pantybroekjes. Met de afwisseling van stoffen en ontwerpen in de verschillende series, is voor elke vrouw keuze genoeg.

 

Heeft u een vraag? Komt u liever niet naar de winkel, bel of mail ons!

Bent u klant bij ons? Dan zijn uw aankoop gegevens bij ons bekend, waardoor wij een goed advies kunnen geven over welke lingerie of borstprothese geschikt is voor u.

Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.

Mail: info@figuralingerie.nl

Tel: 0184 415 092

Felina-527-bh-Figura Lingerie

527 Melina bh

Deze fijne beha is gemaakt van een gladde stevige microvezel stof. De cups zijn afgezet met een kanten randje. Deze vertrouwde beha blijft een bestseller om zijn altijd perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort.

Het corrigerende pantybroekje heeft hoekige beenuitsnijding aan de voorzijde – voor een goede bloedcirculatie zonder insnijden.

Felina-656-molded bh-Figura Lingerie

656 Emotions Molded bh

Comfortabele naadloze beugel BH van Felina uit de serie Emotions. De BH is voorzien van een gladde microvezel stof met bloemborduursel. (naadloze cup (molding). Prettiger gevoel op de schouders en geen insnijden dankzij de brede bandjes. De BH heeft een aangenaam draaggevoel en is verkrijgbaar t/m cup G.
Bent u op zoek naar een stevig gladde naadloze beha dan is dit een aanrader.

Felina-205215 bh-282215 slip_Figura Lingerie

205 215 Rapsody bh

De naadloze T-shirt BH beha’s uit onze Felina collectie sluiten perfect aan het lichaam aan en zijn daardoor onder de kleding onzichtbaar. Bijzonder zachte en ergonomische comfortbandjes zorgen voor een veilige steun bij een optimale vrijheid. Het ademende spacer matriaal van de cups stelt nieuwe normen aan draagcomfort. De corrigerende  slip sluit hoog, vlak en bijzonder zacht af, zonder af te tekenen.

Titel

Felina-5076-body-Figura Lingerie

5076 Weftloc body

Deze body maakt gebruik van de unieke eigenschappen van het Weftloc-materiaal: een hoge elasticiteit zowel in horizontale als verticale richting. Bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort, omdat het materiaal zich onbeperkt aanpast aan iedere beweging van het lichaam, waarbij geen enkele beperking optreedt. Alle modellen met deze streepvoering vormen optisch een slanke silhouet.

Felina-235 217-bh- Figura Lingerie

235 217 Melody beha

De focus bij deze super vrouwelijk serie Melody is het extra platte borduursel in het abstract-moderne bladerdessin. Het tekent niet af onder nauwsluitende kleding en past zich met haar elasticiteit perfect aan de lichaamsvormen aan. Het luchtig elastische borduursel in de bovencup krijgt stabiliteit door de harmonische combinatie met het vormende simplex materiaal, het gebruik van een sikkel opzij verleent extra steun. Bijzonder geschikt voor grotere cupmaten: F t/m K cup. Ook in zwart verkrijgbaar.

Titel

Felina-Chanson serie-Figura Lingerie

202 218 Chanson beugel bh

Onze nieuwe serie Chanson presenteert zich sensueel en met veel liefde voor het detail. Het hoge elastangehalte garandeert een optimale steun en een bijzonder aangenaam draagcomfort. De ergonomisch gevormde comfortbandjes bieden ontlasting voor de schouders en nemen het kant van de cups decoratief op. De panty in retro- look verdient speciale aandacht vanwege het effectieve shaping-effect aan de voorzijde.

felina-206 210 molded bh- Figura Lingerie