ABC

De borstprothesen van ABC zorgen voor een perfecte optische balans. Bovendien bieden de diversen functionele achterzijden van de prothesen, in combinatie met de verschillende zachte siliconen soorten, een veilig en hoog draagcomfort. Juist deze borstprotheses kunnen hierdoor verlichting geven bij o.a.oedeem.

Figura Lingerie streeft ernaar om u te helpen uw zekerheid en zelfvertrouwen weer terug te vinden na een operatie aan de borst.

Lichtgewicht Borstprothese

De Triangle Lightweight is gemaakt van lichtgewicht siliconen. Dit model heeft een symmetrische driehoeksvorm met een volle cup welke hierdoor zeer geschikt is voor grote cupmaten.

Deze borstprothese heeft een smalle basis en is ca. 30% lichter, dan een prothese uit standaard siliconen.

Oedeem reducerende Deelprothese

Zowel na een borstbesparende operatie als na een borstreconstructie biedt deelprothesen een ideale oplossing bij oneffenheden aan de borst.

Deze zachte Massageform deelprothese heeft een breder basisvlak (footprint) voor een optimale pasvorm. Door de dun uitlopende randen van de deelprothese sluit deze mooi bij het lichaam aan. De golfstructuur op de achterzijde heeft een licht masserende werking en geeft een aangenaam draagcomfort bij lymfoedeem maar werkt ook oedeem reducerend.

Compressie bandage Beha

Een compressie bandage BH kan de juiste keuze zijn bij borstreconstructies, borstvergrotingen of verkleiningen om zwelling te voorkomen en de borstreconstructie te bestendigen. Sommige beha’s werken ook oedeem reducerend.