MarieJo_figuralingertie

Luxe lingerie

Prima Donna, Twist, Marie Jo, L’aventure, Aubade, Chantelle, Rosa Faia  , Conturelle, Lisca etc. wie kent deze merken niet? De perfecte pasvorm en verfijnde uitstraling zijn al vele jaren geliefd bij onze klanten. Er zijn weer vele nieuwe series aan onze collectie toegevoegd!

Het dragen van de perfecte bh haalt het beste in je naar boven. Er ontstaat iets magisch na het passen van de juiste maat. En die magie kun jij ook uitstralen! Dat gevoel willen wij ook jouw geven bij Figura Lingerie.

65% van de vrouwen draagt alleen zwarte of witte lingerie. Tijd voor verandering misschien? Heb je al voldoende kleur in je lingerielade? Je lingerie is niet steeds zichtbaar, toch is de kleur van je setje belangrijker dan je zou denken!

De juiste kleur laat je stralen.

Weet jij welk kleurtype je bent? Sta je goed met warme of koude kleuren? Hou hier dan ook rekening mee als je lingerie koop.

Draag rood onder wit!

Wist je dat een lipstick rode BH perfect onzichtbaar is onder je witte outfit? Echt onmisbaar in iedere lingerielade.

Lingerie als accessoire.

Het kan heel mooi en stijlvol zijn om af en toe je stukje van je lingerie te laten zien. Draag bijvoorbeeld het bandje van je BH eens rond je hals. Zorg er dan voor dat de kleur van je lingerie match met je outfit.

Wil je vakkundig advies? Kom dan naar onze winkel. Wij adviseren je graag de juiste maat.

Het liefst hadden we het voorjaar 2021 op een vrolijke en gezellige wijze gestart met jouw. Ons team staat nog steeds elke dag klaar om je te helpen! We willen er zijn voor jou. We willen je blijven bedienen, onze service verlenen, onze liefde overdragen, onze collectie laten zien, en aandacht geven die jij verdient als onze klant.

In onze winkel kunnen we gelukkig heel goed voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM en maken we er elke dag iets gezelligs van, zoals jij van ons gewend bent. We vinden het fijn om je weer te zien.