Comfort lingerie

De comfort lingerie collectie van Figura Lingerie laat geen wens onvervuld voor het volslanke figuur met de grotere cupmaat.

Onze comfort lingerie collectie staat voor: Uitstekend draagcomfort, perfecte pasvorm tot in extra grote maten, effectieve figuurvorming.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door hoogwaardige materialen die bijzonder aangenaam op de huid voelen.

Het comfort – zoals bij de beha´s van onze collectie hebben zachte, gepolsterde schouderbanden die niet insnijden en zijn vaak ook wat breder op het rugpand. Indien nodig ook met een voorsluiting verkrijgbaar.

Met de figuurvormende pantyslips worden ook probleemzones als buik en billen discreet verborgen.

De body’s met extra versterkingszones zorgen voor goede ondersteuning en zorgen daardoor voor een mooi figuur.

Perfecte pasvorm, de beste kwaliteit en uitstekende functionaliteit gecombineerd voor optimaal draagcomfort.

Verleidelijke bh’s, modieuze body’s zetten uw vrouwelijke rondingen afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur perfect in de schijnwerpers.

Comfort lingerie is ook zonder beugel verkrijgbaar tot maat 125 omvang. En in cup maten van A t/m I cup.

 

Heeft u een vraag? Komt u liever niet naar de winkel, bel of mail ons!

Bent u klant bij ons? Dan zijn uw aankoop gegevens bij ons bekend, waardoor wij een goed advies kunnen geven over welke lingerie of borstprothese geschikt is voor u.

Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.

Mail: info@figuralingerie.nl

Tel: 0184 415 092

3409-Anita_FiguraLingerie_Sliedrecht

Anita Comfort body 3409

Anita body 3409

Ontspanning van het hoogste niveau, dat biedt het topcomfortcorselet MICROENERGEN. De speciaal ontwikkelde Meryl microvezel in de driedelige cups is bijzonder stabiel en ondersteunend. De brede versterkingsband ondersteunt extra de buik en ontlast de rug. Ook geschikt om te dragen na een borstoperatie

 

Ivoor – Zwart

A t/m F cup

75 tot 115 omvang

Zonder beugel

5409-Figura_Lingerie

Anita Comfort bh 5409

Ontspanning op een bijzondere manier – dat biedt de Topcomfortbeha MICROENERGEN. De speciaal ontwikkelde Meryl-microvezel in de driedelige cups is bijzonder stabiel en ondersteunend. Ook de brede, gepolsterde ontlastingsschouderbanden hebben een indrukwekkend ondersteunende functie en ontlasten zo de nek en schouders.  Ook geschikt om te dragen na een borstoperatie.

Ivoor – Zwart – Huid

A t/m G cup

75 tot 115 omvang

Zonder beugel

5329-Anita_FIguraLINGERIE_Sliedrecht

Anita Voorsluiting bh 5329

Aan- en uittrekken gemakkelijk gemaakt! Dankzij de voorsluiting van de Topcomfort-Longline-beha uit de serie MYLENA. Gepolsterde, brede ontlastingsschouderbanden snijden niet in en worden diagonaal gestabiliseerd bij de schouders – een enorme ontlasting voor uw nek en schouders. Driedelige cups geven uw borst een mooie vorm.

 

Ivoor

A t/m E cup

80 tot 115 omvang

Zonder beugel

319-Anita_Figura_Lingerie_Sliedrecht

Anita voorsluitings bh 5319

De MYLENA Topcomfortbeha maakt het aan- en uittrekken gemakkelijk door de voorsluiting. Gepolsterde, brede ontlastingsschouderbanden snijden niet in en zijn stabiel op de schouder. Daardoor worden schouders en nek ontlast. Driedelige cups zorgen vooreen mooie borstvorm. De hemdvorm op de rug geeft extra vorm.

 

Ivoor

A t/m E cup

80 tot 105 omvang

Zonder beugel

anita-comfort-figura-lingerie-Sliedecht
primadonna_figura_Lingerie_Sliedrecht