Anita-care-mastectomy-bra-dalia-prostheses_Figura_Sliedrecht

Anita Care

Anita prothese lingerie en siliconen borstprothesen bieden u extra ondersteuning wat nodig is om weer in het ritme van alledag te komen na een borstoperatie.

Alle Anita prothesebeha´s en Anita borstprotheses vormen een perfecte eenheid, omdat zij zorgvuldig op elkaar afgestemd worden.
Welke prothesebeha of siliconenprothese het meest geschikt is voor u, hangt af van de persoonlijke behoefte.  Figura Lingerie heeft speciaal opgeleide adviseuses die u hier mee kunnen helpen.

Prothese Lingerie

Het belangrijkste kwaliteitscriterium is Uw zekerheid en Uw comfort 

Verzorgingsbeha voor optimale wondgenezing.

Superieur draagcomfort- daarvoor staat de eerste verzorgingsbeha met voorsluiting voor een optimale wondgenezing. Hoesjes aan beide zijden zorgen ervoor dat ook uw tijdelijke prothese op zijn plaats blijft zitten.
De prothesebeha met naadloos voorgevormde cups is bijzonder geschikt tijdens en na bestralingstherapie en voorkomt lymfevocht ophoping in de zijwaartse onderborst. Schouderbanden en ondercupband zijn met zacht frotté overtrokken.

5726X_1426_Anita Care_FiguraLIngerie

Prothesebeha Lisa 5726X

Aangenaam zachte microvezel: dat is het onmiskenbare kenmerk van deze naadloze prothese beha. Het materiaal is bijzonder ademend en voert de vochtigheid van het lichaam weg. Verkrijgbaar in 8 modische kleuren vanaf AA cup t/m D cup – 70 tot 105 omvang.

Zwart – Wit – Ivoor – Cognac – Rosewood – Blue –  Marine -Truffel -Grafiet

Sport Prothesebeha Extreme Control

Maximale ondersteuning en eersteklas draagcomfort. De materialen van de prothese sportbeha extreme control zijn zeer zacht en zo verwerkt, dat bij bewegen geen wrijving of huidirritaties ontstaan. De hoesjes in de beha zijn gemaakt van hydrofiel badstof, dat transpiratie van het lichaam absorbeert en zorgt voor een aangenaam huidgevoel. De gepolsterde bandjes geven niet alleen een stevige ondersteuning, maar ook een comfortabele pasvorm.

Prothese Badmode

De Prothese badmode is voorzien van een hoesjes waar de zwemprothese gemakkelijk in past. Door het gebruik van bijzondere materialen en een speciale snit tekent de zwem- prothese niet af.
Prothese badmode heeft een hoger gesloten decolleté wat een betrouwbaar gevoel geeft en bedekt tevens eventuele littekens na een borstoperatie. Ook de armuitsnijding is hoger en biedt goede steun en een prettig draagcomfort.

6524-Prothese badmode_Figura-Lingerie_Sliedrecht

Prothese Bikini

Tropisch en heerlijk elegant! De bikini is voorzien van gedrapeerde stroken met plooitjes waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn. Volledig gevoerde cups en verstelbare schouderbandjes zorgen bovendien voor de ideale steun en een aangenaam draagcomfort.

Prothese Tankini_FiguraLingerie_Sliedrecht

Prothese Tankini

Een Prothese tankini past bij elke vrouw! De prothese tankini heeft een hoog decolleté en geeft je daardoor een veilig en goed gevoel. Bovendien zorgt de tankini voor veel steun en een leuk comfort!

6208_Prothese badmode_Figura-Lingerie_Sliedrecht

Prothese Badpak

Prothese badpakken voor een veilig gevoel. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar zorgen er ook voor dat je slanker lijkt. Ingenaaide prothesehoesjes van sneldrogende microvezels zorgen voor een aangenaam huidklimaat. Verkrijgbaar t/m maat 56

Borstprotheses

Zachte verzorging voor het lichaam.
Juist na een borstoperatie heeft een vrouw speciale ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. De mammacare deskundige bij Figura Lingerie kent de behoeften in deze speciale situatie. Zij hebben de ervaring en het vakmanschap om u hierin te begeleiden.

Bij alle onze borstprotheses en deelprotheses bieden wij fijne passende beha´s en mooie badmode aan.

Borstprotheses

Deelprotheses na borstsparende operatie

Prothese voor sport en zwemmen

22nj_anita _care_figura _lingerie (4)
Selena_PinkRose-FiguraLingerie
Mastectomy-bra-Sophia-FiguraLingerie_Sliedrecht
ineFlowers_AnitaComfort_FiguraLingerie_Sliedrecht
Mastectomy-bra-Belvedere-Anita-care-Figura_Sliedrecht
4787X_1387_Anita Care_FiguraLIngerie-
Mastectomy-bra-Tonya-Flair-Anita-care-1
Mastectomy-bra-Dalia-Anita-care-2
22nj_anita _care_figura _lingerie
22nj_anita _care_figura _lingerie