Anita Care

Anita prothese lingerie en siliconen borstprothesen bieden u extra ondersteuning die nodig is om weer in het ritme van alledag te komen na een borstoperatie.

Alle Anita prothesebeha´s en Anita borstprotheses vormen een perfecte eenheid, omdat zij zorgvuldig op elkaar afgestemd worden.
Welke prothesebeha of siliconenprothese het meest geschikt is voor u, hangt af van de persoonlijke behoefte.  Figura Lingerie heeft speciaal opgeleide adviseuse die u hier mee kunnen helpen.

Prothese Lingerie

Het belangrijkste kwaliteitscriterium is Uw zekerheid en Uw comfort 

Verzorgingsbeha Salvia 5322X

Superieur draagcomfort- daarvoor staat de eerste verzorgingsbeha SALVIA met voorsluiting. Hoesjes aan beide zijden zorgen ervoor dat ook uw tijdelijke prothese op zijn plaats blijft zitten.
De prothesebeha met naadloos voorgevormde cups is bijzonder geschikt tijdens en na bestralingstherapie en voorkomt lymfevocht ophoping in de zijwaartse onderborst. Schouderbanden en ondercupband zijn met zacht frotté overtrokken.

Prothesebeha Lisa 5726X

Aangenaam zachte microvezel: dat is het onmiskenbare kenmerk van deze naadloze prothese beha. Het materiaal is bijzonder ademend en voert de vochtigheid van het lichaam weg. Verkrijgbaar in modische kleuren vanaf AA cup t/m D cup – 70 tot 95 omvang.

Prothesebeha Camy 5773X

Deze prothesebeha is iets heel bijzonders! Hij biedt niet alleen een vrouwelijke look, maar laat u tegelijkertijd ook, door de soepele schuimschalen, een aangenaam draaggevoel beleven.
De geraffineerde inzet van extra hoog kant in het decolleté kan naar wens geplooid worden en mag gezien worden.

Prothese Badmode

De Prothese badmode is voorzien van een hoesjes waar de zwemprothese gemakkelijk in past. Door het gebruik van bijzondere materialen en een speciale snit tekent de zwem- prothese niet af.
Prothese badmode heeft een hoger gesloten decolleté wat een betrouwbaar gevoel geeft en bedekt tevens eventuele littekens na een borstoperatie. Ook de armuitsnijding is hoger en biedt goede steun en een prettig draagcomfort.

Prothese Tankini

Een Prothese tankini past bij elke vrouw! De prothese tankini heeft een hoog decolleté en geeft je daardoor een veilig en goed gevoel. Bovendien zorgt de tankini voor veel steun en een leuk comfort!

Prothese Bikini

Tropisch en heerlijk elegant! De bikini is voorzien van gedrapeerde stroken met plooitjes waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn. Volledig gevoerde cups en verstelbare schouderbandjes zorgen bovendien voor de ideale steun en een aangenaam draagcomfort.

Prothese Badpak

Prothese badpakken voor een veilig gevoel. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar zorgen er ook voor dat je slanker lijkt. Ingenaaide prothesehoesjes van sneldrogende microvezels zorgen voor een aangenaam huidklimaat. Verkrijgbaar t/m maat 56

Borstprotheses

Zachte verzorging voor het lichaam.
Juist na een borstoperatie heeft een vrouw speciale ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. De mammacare deskundige bij Figura Lingerie kent de behoeften in deze speciale situatie. Zij hebben de ervaring en het vakmanschap om u hierin te begeleiden.

Bij alle onze borstprotheses en deelprotheses bieden wij fijne passende beha´s en mooie badmode aan.

Protheses na borstsparende operatie

Volledige protheses

Prothese voor sport en zwemmen