Anita Maternity

In verwachting?

Anita maternity begeleidt jou in alle fasen – gedurende de zwangerschap, tijdens de borstvoedingsperiode en bij het herstel.
Zwangerschaps- en voedingsbeha´s ondersteunen gedurende deze tijd de gevoelige borst en de geliefde ReBelt slip bevordert het herstel na de bevalling.

Waarom een zwangerschapsbeha?

…omdat daardoor zwangerschapsstrepen op de borst voorkomen kunnen worden.
In de eerste weken van de zwangerschap kun je gerust je huidige beha´s dragen. Ongeveer rond de 8 a 12 weken zul je echter niet alleen een groter model nodig hebben, maar ook een meer flexibel model.
De zwangerschapsbeha´s van Anita maternity bieden dit bijzondere comfort.
De modellen groeien mee met de groter wordende borst en geven voldoende steun. Zodat de huid haar stevigheid en de borst een mooie vorm behoudt.
Bij de zwangerschapbeha´s zijn ook passende slips in verschillende modellen verkrijgbaar. De speciale snit geeft de babybuik voldoende ruimte om te groeien.

Rugpijn?

Versterking en ondersteuning. Precies daar waar je het het meest nodig hebt.
De Anita steunbanden ontlasten de rug en ondersteunen je buik. Ze verminderen rugpijn en dragen positief bij aan een sneller herstel na de bevalling.

Borstvoeding: voor jou en voor de ontwikkeling van je baby

Wanneer de baby aan de borst drinkt, zul je een bijzonder geluksgevoel ervaren. Om dat geluk niet te verstoren, dient het voeden zo eenvoudig mogelijk te zijn.
De voedingsbeha´s van Anita maternity laten zich eenvoudig met één hand openen en sluiten en ondersteunen de borst ook bij geopende cups.

De slankmaak-broek

Door het geven van borstvoeding raak je gemakkelijk een paar kilo kwijt. De rest wordt overgenomen door de  ReBelt Panty. Deze pantyslip voor na de bevalling, bevordert het herstel van de buik en verhult direct de extra pondjes.
Shapewear voor jonge moeders vormt je curves op zachte en aangename wijze.