Anita maternity Figura Lingerie

Anita Maternity

In verwachting?

Anita maternity begeleidt jou in alle fasen – gedurende de zwangerschap, tijdens de borstvoedingsperiode en bij het herstel.
Zwangerschaps- en voedingsbeha´s ondersteunen gedurende deze tijd de gevoelige borst en de geliefde ReBelt slip bevordert het herstel na de bevalling.

-Zwangerschap

Op z’n laatst wanneer niets meer goed past (3e à 4e zwangerschapsmaand), is het tijd om u bezig te gaan houden met geschikt zwangerschapsondergoed.

Dit kan het beste ondergoed zijn dat optimaal draagcomfort biedt en waarin u zich helemaal prettig voelt. Het ondergoed moet tijdens de zwangerschap meegroeien en de nodige ondersteuning bieden.

-Borstvoeding

Na de bevalling worden uw borsten nog een keer groter. Daarom wordt geadviseerd om een voedingsbeha niet eerder dan in de 8e maand aan te schaffen.

Na de bevalling zijn uw borsten zwaarder dan normaal. Daarom hebben ze meer steun nodig om in vorm te blijven. Een optimale beha voor het geven van borstvoeding moet eenvoudig met één hand geopend en gesloten kunnen worden en moet uw borsten ook bij een geopende cup optimaal ondersteunen.

-Terug in shape komen

U wilt de babypondjes na de zwangerschap zo snel mogelijk kwijtraken? Naast regelmatige fitness om terug in shape te komen, is een van de eenvoudigste mogelijkheden:  Shapewear!

Daarmee verbergt u de babypondjes en zorgt u ervoor dat uw buik sneller terug in shape komt. Shapewear voor kersverse moeders vormt en effent uw rondingen zacht en effectief.

Ben jij op zoek naar een voedingsbeha voor een grotere cupmaat?

Een voedingsbeha is natuurlijk onmisbaar voor de borstvoedingsperiode. Figura Lingerie heeft bh’s vanaf cup B t/m cup J op voorraad.

Een voedingsbeha nodig? Je kunt hem ook bestellen. Bel of Mail ons en je bestelling wordt  thuisbezorgd.

Mail: info@figuralingerie.nl

Tel: 0184 415 092

Waarom een zwangerschapsbeha?

…omdat daardoor zwangerschapsstrepen op de borst voorkomen kunnen worden.
In de eerste weken van de zwangerschap kun je gerust je huidige beha´s dragen. Ongeveer rond de 8 a 12 weken zul je echter niet alleen een groter model nodig hebben, maar ook een meer flexibel model.
De zwangerschapsbeha´s van Anita maternity bieden dit bijzondere comfort.
De modellen groeien mee met de groter wordende borst en geven voldoende steun. Zodat de huid haar stevigheid en de borst een mooie vorm behoudt.

nita-maternity-babybelt-5169-1708_Figura Lingerie

Ondersteuning Rugpijn?

Je baby groeit dag na dag en het extra gewicht voor uw lichaam neemt toe. Je lichaam probeert deze belasting te compenseren, maar dit veroorzaakt vaak rug- en bekkenpijn.

De zwangerschapsband BabyBelt van Anita maternity ihij ondersteunt de babybuik effectief, en het is bewezen dat hij de rug ontlast . Bovendien verlicht hij zeurende pijn in de bekkenzone.

Dankzij de traploos verstelbare klittenbandsluiting is de BabyBelt gemakkelijk snel  aan- en uittrekken.

Borstvoeding: voor jou en voor de ontwikkeling van je baby

Wanneer de baby aan de borst drinkt, zul je een bijzonder geluksgevoel ervaren. Om dat geluk niet te verstoren, dient het voeden zo eenvoudig mogelijk te zijn.
De voedingsbeha´s van Anita maternity laten zich eenvoudig met één hand openen en sluiten en ondersteunen de borst ook bij geopende cups.

Anita Maternity-1885- Figura Lingerie

1885 De slankmaak-broek

Door het geven van borstvoeding raak je gemakkelijk een paar kilo kwijt. De rest wordt overgenomen door de  ReBelt Panty. Deze pantyslip voor na de bevalling, bevordert het herstel van de buik en verhult direct de extra pondjes.
Shapewear voor jonge moeders vormt je curves op zachte en aangename wijze.

Anita-Maternity-5100-Figura Lingerie.
Anita-Marternity-1502-Figura Lingerie

1502 Seamless Slip

Zwangerschaps slip

Ademende en zachte zwangerschapsslip zonder zijnaden die om uw lichaam sluit. De geïntegreerde rimpelplooien in de rug en Powercontrol (ingeweven verstevigingszone) zorgen onder de buik voor een optimale pasvorm. En heel veel draag comfort!

AnitaMaternity-5096-Figura Lingerie

5096 Seamless bh

Voedingsbeha zonder beugel

Trendy feel-good ontwerp en perfecte voedingscomfort voor iedere dag! De Seamless voedingsbeha combineert een charmante uitstraling met functionele details. Uitneembar schuimcups verhullen en geven echtra ondersteuning, terwijl een luchtdoorlatende driehoek tussen de cups een sportieve uiterlijk geeft. De elastische mivrovezel draagt nauwlijks merkbaar op de huid en past zich perfect aan. De voedingsclip aan de schouderband maakt openen en sluiten van de beha met 1 hand mogelijk. Handig voor mama en baby!

nita-Maternity-5010-spacer bh-Figura Lingerie

5010 Miss Anita bh

Voedingsbeha met beugel.

Ons meest verkochte basic model.

Clean, luchtig en ontspannend! De schalenbeha met diep decolleté verbergt vakkundig en geeft tegelijkertijd een licht en luchtig draaggevoel. Zachte schouderbanden en clean-cut cupframes geven zekerheid en ondersteuning. De cups, gemaakt van ademend spacer, kunnen wijd worden geopend en geven de baby toegang tot de borst. Uitermate comfortabel zijn de schouderbanden die speciaal voor Anita zijn ontwikkeld en zacht op de schouders liggen zonderin te snijden.

5086-Miss LOveley_FiguraLingerie
5053-Fleur_FiguraLIngerie

5053 Fleur bh

Voedingbeha met beugel

Een voedingsbeha met absolute voordelen! De voedingsbeha met beugels FLEUR geeft rondom steun tot in de schouderbandjes en zorgt daarmee voor een heel goede ondersteuning. De voedingsbeha heeft zacht kant met een bloem dessin en dat zie je niet elke dag!

Tot cup J leverbaar

Anita-MatAnita-Maternity-5051-Figura Lingerie

5051 Basic Cotton bh

Voedingsbeha zonder beugel

Speciaal voor grotere cupmaten

C t/m I cup maat

Een hoog aandeel katoen voor een aangenaam draaggevoel! De voedingsbeha zonder beugels sluit zacht en soepel om de borst en de driedelige cups zorgen voor een mooie vorm. Met het kwikklip-systeem kan deze beha heel eenvoudig worden geopend

Anita-Maternity-1885-Figura Lingerie

1885 Rebelt Panty

Het zeer functionele pantybroekje REBELT PANTY zorgt ervoor dat de buik na de bevalling kan herstellen en vormt buik, heup en billen. Ondersteunt de buik na een keizersnede of buikoperatie. Een hoog draagcomfort dankzij elastische banden aan het been.