Amoena

Amoena heeft de silicone borstprothese uitgevonden in 1975. Als pionier van de borstprothese heeft Amoena tientallen jaren ervaring gebruikt om unieke fabricageprocessen te ontwikkelen om de meest duurzame, huidvriendelijke en levensechte borstprotheses te produceren.
De borstprotheses voldoen aan strikte kwaliteitseisen, zijn getest op levensduur en op hun vermogen om vorm, kleur, consistentie en zachtheid te behouden tijdens langdurig dragen en dit in allerlei mogelijke situaties, ook bij al dan niet plotselinge temperatuurschommelingen.

Bij Figura Lingerie vindt u alles om uw look compleet te maken. Van huidverzorging en reinigingsproducten tot een borstprothese die u kunt dragen tijdens het zwemmen, tot comfortabele siliconen schouderpads die het insnijden van de behabandjes in de huid vermijden, kortom er is aan alles gedacht om u ten aller tijde te ondersteunen zodat u zich prettig voelt.

 • Amoena Care:

  Met meer dan 1800 maten en vormen, kunt u erop vertrouwen een borstprothese te vinden die voor 100% voldoet aan al uw persoonlijke eisen en wensen. Pas als uw gevoel goed is zijn wij tevreden.

 • Amoena Lingerie:

  Vrouwelijk, trendy en mooi: Amoena’s postoperatieve beha’s herstellen uw natuurlijke silhouet en houden uw prothese veilig op haar plaats, zodat u een goed en zelfzeker gevoel krijgt over hoe u eruit ziet. De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen om het dagdagelijkse comfort te garanderen.

 • Amoena Badmode:

  Of u nu geniet van een exotische vakantie, of een sportief bezoekje brengt aan het zwembad, de stijlvolle en modieuze ontwerpen zullen niemand ontgaan. Comfort en geborgenheid staan zoals steeds centraal.

  Het T-shirt is een van de meest veelzijdige kledingstukken in elke vrouw haar kledingkast. Amoena’s zachte, loszittende T-shirts en topjes hebben een schitterend geheim; een verborgen beha die u niet alleen veel ondersteuning biedt, maar ook gebruikt kan worden met een push-up, een aanpasbare prothese, een gedeeltelijke of volledige borstprothese.

 • Amoena’s Homewear

  is ideaal om te ontspannen of in te slapen dankzij de heerlijk zacht aanvoelende Modaal-stof. Kies uw favoriete pyjama of nachthemdje, telkens voorzien van hoesjes.

 • Kleding- Home wear- Leisure wear -Active wear:

  Bij Figura Lingerie vindt u alles om uw look compleet te maken. Van huidverzorging en reinigingsproducten tot een borstprothese die u kunt dragen tijdens het zwemmen, tot comfortabele siliconen schouderpads die het insnijden van de behabandjes in de huid vermijden, kortom er is aan alles gedacht om u ten aller tijde te ondersteunen zodat u zich prettig voelt.

Protheselingerie_Amoena_Figura_Lingerie_sliedrecht

Amoena Prothese Lingerie

Vrouwelijk, trendy en mooi: Amoena’s prothese beha’s herstellen uw natuurlijke silhouet en houden uw prothese veilig op haar plaats, zodat u een goed en zelfzeker gevoel krijgt over hoe u eruit ziet.

De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen.

Amoena Care

Met meer dan 1800 maten en vormen, kunt u erop vertrouwen een borstprothese of breast shaper te vinden die voor 100% voldoet aan al uw persoonlijke eisen en wensen. Pas als uw gevoel goed is zijn wij tevreden.

Nieuw! Adapt Air Borstprothese: Aanpasbaar aan de persoonlijke en unieke vorm van elke vrouw, dankzij de nieuwe luchtkamer-technologie.

Amoena_prothesebadmode_FiguraLingerie

Amoena Prothese Badmode

 

Neem een ​​duik in onze badmode
Je kan ook op het strand of aan het zwembad genieten van het comfort en de geborgenheid van onze Amoena producten.
Amoena Sport bh Figura Lingerie

Amoena’s Active wear

Loop, spring, wandel, speel.
Verwen je lichaam goed, zodat u zorgeloos kunt trainen, in een goed passende sportbeha

figura_lingerie_wellness prothese

Amoena’s Leisure wear

Als alternatief voor je siliconen borstprothese zijn er  de super lichte leisure prothese die ideaal zijn om te dragen tijdens je vrije tijd of om mee te slapen. Het ultrazachte, afneembaar en wasbaar hoesje zorgt voor een goede hygiëne.

De hoesjes kunnen naar jouw wens op kleur en stof gemaakt worden.

Valetta top Figura Lingerie

Amoena’s Tops

Het T-shirt is een van de meest veelzijdige kledingstukken in elke vrouw haar kledingkast. Amoena’s zachte, loszittende T-shirts en topjes hebben een schitterend geheim; een verborgen beha voorzien van hoesjes ter ondersteuning van een gedeeltelijke of volledige borstprothese.
Of kiest u voor de aangename leisure prothese? Ideaal voor de momenten van ontspanning.