Passionata

Passionata  staat voor betoverende jonge lingerie. In een aantrekkelijke prijsklasse.

Jij kunt nu schitteren en pronken met dit merk en het geeft je een fantastisch gevoel. Kies nu jouw outfits voor de verschillende momenten van de dag en ontdek hoe een push-up effect zich aanpast aan jouw stemming. Of andersom hoe jouw stemming zich aanpast aan een push-up effect. Niet langer wachten! Wordt jij onze Passionata fan? Let’s have fun!

Delicacy

Jij kunt nu schitteren en pronken en het geeft je een fantastisch gevoel. Deze serie is leuker dan ooit door een heel scala aan modellen. Keuze uit beugel beha’s, push up beha of voorgevormde beha met slips, strings, hipsters , en verleidelijke bodydress jurkjes.

Lovely Passion

We voelen de zomer bij Passionata! Droom jij van stralende zonsondergangen en mooie lingerie? Maak je droom waar! Dit is jouw kans om een ​​beetje plezier te hebben. De hoge kwaliteit van de zachte materialen van Passionata, in combinatie met de prachtige Franse ontwerpen, doen bij elke vrouw het hart sneller kloppen. 

Miss Joy

Dit is de perfecte gelegenheid om jouw Passionata kant te laten zien! Een goede basic voor een perfecte look onder je t-shirt of die plakkerig little black dress!
Deze mooie, charmante lingerie van Passionata mag in geen enkele kledingkast ontbreken. Ga voor full-on maandag-vrijdag dragen! 

Blossom

Voor nog meer plezier! Ontdek de nieuw sexy romantische kleur. Blossom is terug en zelfs in de verleidelijke nieuwe zomertint: poeder roze. Charme en gecharmeerd door de verleidelijk kant en een zacht gevoel. Geniet van de manier waarop dit ontwerp jouw rondingen verbeteren .