Zwem en sport prothese

Loop, spring, wandel, zwem…..Verwen je lichaam goed, zodat je zorgeloos datgene kunt doen wat je altijd al wilde doen.

Een zwem of sport prothese in een prothese beha of bikini zal u zonder meer op weg helpen. Ontworpen om aan de behoefte van vrouwen te voldoen tijdens het zwemmen of tijdens andere sport activiteiten. En garandeert een natuurlijk en zeker draaggevoel.

De nieuwe Active Form zwem/sportprothese van Amoena, Anita of ABC zorgen voor een comfortabele draag-ervaring die past bij uw dagelijkse behoeften. Het Quick-Drying Spacer weefsel maakt het model watervriendelijk en praktisch om te gebruiken voor verschillende activiteiten. De lichtgewicht microkorrels binnenin het model kunnen bewegen en passen zich aan jouw silhouet.

Waar wacht je nog op? Start to swimm in 2024…
Bij Figura Lingerie Sliedrecht vind je vast en zeker je juiste badkleding.

figura_lingerie_borstprothese (15)

Zwemprothese

Een transparante silicone prothese voor gebruik in het water en tijdens het sporten. Droogt snel. Door de golvende vormen aan de achterzijde van de prothese is een goede lucht- en waterdoorstroming mogelijk Door de uitholling is de zwemprothese lichter in gewicht geworden. De zwemprothese is te gebruiken in prothese badkleding, maar ook voor tijdens het sporten.

Sport beha en een Borstprothese

Of u nu naar de Zumba of Pilates les gaat, de sportschool of de fitnessclub, voor al deze sportactiviteiten hebben we een passende outfit waar u zich vrijuit in kan bewegen en er super goed zal uitzien. Bovendien bieden al deze items perfecte ondersteuning en zekerheid  dankzij de ingewerkte hoesjes. Hierin passen zowel de sport protheses als de volle- of deelprotheses. Door snel drogende materialen te gebruiken, voelt u zich fris en comfortabel de hele dag lang; altijd een pluspunt tijdens uw favoriete workout!

Een sportbeha is ook uitermate geschikt om te dragen na een borstreconstructie of borstverkleining

44844_Pia_Top_Figura Lingerie Sliedecht

Kleding- Home wear- Leisure wear -Active wear

Bij Figura Lingerie vindt u alles om uw look compleet te maken. Van huidverzorging en reinigingsproducten tot een borstprothese die u kunt dragen tijdens het zwemmen, tot comfortabele kleding voorzien van onzichtbare ondersteuning waar u zwemprothese veilig in blijft zitten. Kortom er is aan alles gedacht om u ten aller tijde te ondersteunen zodat u zich prettig voelt.

6510_Anita Care_Bad_FiguraLingerie_Sliedrecht
6592-Anita Care-Badmode_Figura Lingerie_Sliedrecht
6212_Anita Care-Badmode_Figura Lingerie_Sliedrecht
6511-Anita Care-Badmode_Figura Lingerie_Sliedrecht
6594-Anita Care-Badmode_Figura Lingerie_Sliedrecht
8606_Anita Care-Badmode_Figura Lingerie_Sliedrecht
6208_Prothese badmode_Figura-Lingerie_Sliedrecht
6251_Anita Care Swimwear-FiguraLingerie-Sliedrecht
6524-Prothese badmode_Figura-Lingerie_Sliedrecht
71639_Kuala_Lumpur_Amoena_FiguraLIngerie_Sliedrecht (3)
71644_Palma_AmoenaSwim_Figura_Lingerie_Sliedrecht (2)
6505_Prothese badmode_Figura-Lingerie_Sliedrecht