Webshop?

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook een webshop hebben. WIJ HEBBEN GEEN WEBSHOP. Graag leggen wij uit waarom we deze niet hebben.
Het adviseren van lingerie, badkleding, lifestyle-mode, ondermode, borstprothesen, etc, is een zeer persoonlijk iets. Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering van onze klanten. Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen verhaal. En iedere vrouw geven wij graag de aandacht die zij verdient, en die nodig is voor een eerlijk advies. Daarom ontvangen wij u graag in onze winkel.

Het zijn rare Corona tijden, voor ons en ongetwijfeld ook voor u.
Wij hopen dat u, en uw familie gezond zijn. Dat is het belangrijkste!

We begrijpen dat niet iedereen in deze periode graag naar onze winkel komt. In onze winkel kunnen we gelukkig heel goed voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM en maken we er elke dag iets gezelligs van, zoals u van ons gewend bent.

-De winkel is open op de gebruikelijke tijden.

-We houden anderhalve meter afstand.

-Wacht voorin de winkel als er nog een klant is. (kom zoveel  mogelijk alleen of maak een pasafspraak)

-Wij kijken mee als u iets wil passen maar houden wel afstand. Dankzij pas schermen in onze paskamers kunt u veilig passen.

Het liefst hadden we ook dit voorjaar-seizoen op een vrolijke en gezellige wijze gestart met u. Ons team staat nog steeds elke dag klaar om je te helpen! We willen er zijn voor u. We willen u blijven bedienen, onze service verlenen, onze liefde overdragen, onze collectie laten zien, en aandacht geven die u verdient als onze klant. We vinden het fijn om u weer te zien.

Bestellen

Wilt u artikelen bestellen die u op deze website gezien heeft? Bel of mail ons, en wij bezorgen deze bij u thuis!

Weet u welk merk, maat en kleur dit moet zijn, dan kunt u deze eenvoudig bestellen via:

Tel nr: 0184-415 092.

Mail:   info@figuralingerie.nl

Als u een geregistreerde klant van Figura Lingerie Sliedrecht  bent, dan wij weten wij welke maten u heeft en welke artikelen uw draagt, waardoor wij een goed advies kunnen geven over welke lingerie of borstprothese geschikt is voor u. Dat werkt heel prettig als u hier vragen over heeft of als u het artikel na wilt bestellen.

U hoeft hiervoor zelfs de deur niet meer voor uit!

Wees lief voor uzelf, zorg goed voor elkaar. ❤️