Sunflair

Sunflair is het badmodemerk met een heel eigen stijl en is daardoor de favoriet van vele. De verschillende modellen zijn geliefd en de  pasvormen zijn onnavolgbaar. Badpakken en tankini’s van A tot G-cup en bikini’s zijn zelfs beschikbaar tot H-cup.  Vanaf heden met twee collecties per jaar die zo uitgebreid zijn dat ze altijd in de smaak vallen.  Daarnaast is er een basiscollecties in de kleuren basic blauw en het altijd veilige zwart welke het hele jaar door op voorraad zijn. Dat zorgt voor een hoop keuze vanaf maat 36 tot 56!

En vergeet niet de prachtige accessoires.. Deze ‘must have’ collectie verschijnt in veel verschillende kleurtjes en bijpassende printjes. Met Sunflair ben jij klaar voor iedere zonnige dag.

SunFlair Badmode 2023 &Figura Lingerie Sliedrecht (9)

Sunflair Mastectomy (prothese) Badmode

Stijlvolle en perfecte prothese badpakken, bikini’s en tankini’s voor vrouwen na een operatie. Sunflair doet haar naam zonder twijfel eer aan. De zonnige collectie brengt ons met vrolijke prints en kleuren weer helemaal veilig in de zomerse sfeer.

SunFlair Badmode 2023 &Figura Lingerie Sliedrecht (1)

Sunflair Badmode

Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen is de badmode van Sunflair niet alleen heel mooi, je hebt er ook veel langer plezier van. Het hele jaar door brengt Sunfair nieuwe badmode collectie”s uit, zodat wij zelfs in de winter een mooi badpak, tankini of een leuke bikini voor je hebben.

SunFlair Badmode 2023 &Figura Lingerie Sliedrecht (2)
SunFlair Badmode 2023 &Figura Lingerie Sliedrecht (2)
SunFlair Badmode 2023 &Figura Lingerie Sliedrecht (5)
SunFlair Badmode 2023 &Figura Lingerie Sliedrecht (4)
SunFlair Badmode 2023 &Figura Lingerie Sliedrecht (8)