Anita Prothese Badmode

‘s Zomers geluk met Anita Care Badmode.

Badmode voor vrouwen met een borstprothese zorgt ervoor dat u er net zo aantrekkelijk uitziet in de zon, op het strand en aan de zee als in de badkleding die u voor de operatie hebt gedragen. Alleen de hoge functionaliteit en het bijzondere draagcomfort maken het verschil. Vrolijk gekleurde zwemkleding zorgt voor lichamelijk welzijn en levenskwaliteit!

 

Het geheim van de perfecte Anita care pasvorm

De badmode-ontwerpers laten zich voortdurend informeren over de laatste modetrends en nemen deze trends mee in de ontwikkeling van nieuwe modellen. De ontwerpen worden in nauwe samenwerking met de ontwerpers uitgewerkt. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de definitieve productie worden de modellen regelmatig door vrouwen getest om de pasvorm te controleren.

Voor de borstprothese badmode van Anita care worden hoogwaardige materialen gebruikt, onder andere microvezel en stoffen met Xtra Life Lycra®. Deze stoffen kenmerken zich door lichtheid en grote duurzaamheid. Bij onze prothese-badmode bieden wij de bijpassende Anita accessoires aan.

Prothese badmode heeft een hoger gesloten decolleté wat een betrouwbaar gevoel geeft en bedekt tevens eventuele littekens na een borstoperatie. Ook de armuitsnijding is hoger en biedt goede steun en een prettig draagcomfort.

6586-Anita Care_FiguraLIngerie

Prothese Tankini 6586

Een Prothese tankini past bij elke vrouw! De prothese tankini heeft een hoog decolleté en geeft je daardoor een veilig en goed gevoel. Bovendien zorgt de tankini voor veel steun en een leuk comfort!

6222_Anita Care_FiguraLIngerie

Prothese Badpak 6222

Prothese badpakken voor een veilig gevoel. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar zorgen er ook voor dat je slanker lijkt. Ingenaaide prothesehoesjes van sneldrogende microvezels zorgen voor een aangenaam huidklimaat. Verkrijgbaar t/m maat 56

6546-Anita Care_FiguraLIngerie

Prothese Bikini 6546

Tropisch en heerlijk elegant! De bikini is voorzien van gedrapeerde stroken met plooitjes waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn. Volledig gevoerde cups en verstelbare schouderbandjes zorgen bovendien voor de ideale steun en een aangenaam draagcomfort.

Borstprotheses

Zachte verzorging voor het lichaam.
Juist na een borstoperatie heeft een vrouw speciale ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. De mammacare deskundige bij Figura Lingerie kent de behoeften in deze speciale situatie. Zij hebben de ervaring en het vakmanschap om u hierin te begeleiden.

Bij alle onze borstprotheses en deelprotheses bieden wij fijne passende beha´s en mooie badmode aan.

https://www.figuralingerie.nl/w

Oplossingen na borstsparende operatie

Anita-care-prostheses-1066X-1067X-Velvety-FiguraLIngerie

Volledige prothese

1086X_Pure_Fresh_pink_rgb_960

Zwem Prothese

Anita-care-sports-bra-5527X-Figura Lingerie

Sport Prothese