Anita Prothese Badmode

De Prothese badmode is voorzien van een hoesjes waar de zwemprothese gemakkelijk in past. Door het gebruik van bijzondere materialen en een speciale snit tekent de zwem- prothese niet af.

Prothese badmode heeft een hoger gesloten decolleté wat een betrouwbaar gevoel geeft en bedekt tevens eventuele littekens na een borstoperatie. Ook de armuitsnijding is hoger en biedt goede steun en een prettig draagcomfort.

Prothese Tankini

Een Prothese tankini past bij elke vrouw! De prothese tankini heeft een hoog decolleté en geeft je daardoor een veilig en goed gevoel. Bovendien zorgt de tankini voor veel steun en een leuk comfort!

Prothese Bikini

Tropisch en heerlijk elegant! De bikini is voorzien van gedrapeerde stroken met plooitjes waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn. Volledig gevoerde cups en verstelbare schouderbandjes zorgen bovendien voor de ideale steun en een aangenaam draagcomfort.

Prothese Badpak

Prothese badpakken voor een veilig gevoel. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar zorgen er ook voor dat je slanker lijkt. Ingenaaide prothesehoesjes van sneldrogende microvezels zorgen voor een aangenaam huidklimaat. Verkrijgbaar t/m maat 56

Borstprotheses

Zachte verzorging voor het lichaam.
Juist na een borstoperatie heeft een vrouw speciale ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. De mammacare deskundige bij Figura Lingerie kent de behoeften in deze speciale situatie. Zij hebben de ervaring en het vakmanschap om u hierin te begeleiden.

Bij alle onze borstprotheses en deelprotheses bieden wij fijne passende beha´s en mooie badmode aan.

Protheses na borstsparende operatie

Volledige protheses

Prothese voor sport en zwemmen