Borstprotheses

Het aanmeten van een borstprothese vereist veel deskundigheid en professionaliteit. Het gaat tenslotte om uw gevoel van zekerheid en zelfvertrouwen. Wij nemen daar met u, echt de tijd voor.

Juist na een borstoperatie heeft een vrouw speciale ondersteuning nodig om weer in het ritme van alledag te komen. De mammacare deskundige bij Figura Lingerie kent de behoeften in deze speciale situatie. Daarnaast hebben zij de ervaring en het vakmanschap om u hierin te begeleiden.

Er zijn bij Figura Lingerie heel veel borstprothese direct uit voorraad leverbaar van alle bekende merken in verschillende modellen, vormen en maten. Zo kan de juiste keus gemaakt worden, u kunt vergelijken, en u kunt de prothese direct mee naar huis nemen. Vernieuwend zijn de borstprothesen en deelprothesen die het lichaam vrij laat ademen. Zowel tijdens fysieke activiteiten, een behandelingsperiode of tijdens de menopauze bezorgt deze nieuwste technologie u steeds een uitstekende ventilatie en een aangenaam comfort.

Contact prothesen hechten direct op het lichaam en zorgen voor extra zekerheid. Wanneer u borstsparend bent geopereerd ontstaat, afhankelijk van de hoeveelheid weefsel die is weggenomen, een volumetekort. Voor de perfecte symmetrie zijn zachte deelprotheses van siliconen zeer geschikt.

Een goede bh is wel de voorwaarde voor een goed passende borstprothese .Natuurlijk is er een zeer uitgebreide collectie aangepaste lingerie en badmode aanwezig waaruit u een keuze kunt maken. Figura Lingerie biedt u de oplossing, die het beste bij uw individuele behoefte past. Daar kunt u zeker van zijn. Pas als uw gevoel goed is zijn wij tevreden.

Ervaar het uniek gevoel van welzijn dankzij de voordelen van de nieuwste type borstprothesen:

Natura Xtra Light Borstprotheses

Ongeëvenaarde natuurlijkheid, zowel visueel als gevoelsmatig. Extra licht in gewicht!
De unieke achterkant van deze borstprothese laat de lucht vrij stromen tussen huid en prothese. Deze luchtventilatie vermindert transpiratie en verhoogt verdamping waardoor er een droog en koel gevoel ontstaat. Ideaal voor vrouwen die transpireren, regelmatig sporten of last hebben van opvliegers.

Natura Cosmetic Borstprotheses

Comfort een hele dag lang. Voelt als een natuurlijke borst. Geïntegreerd Comfort+ materiaal in de silicone vermindert het transpireren en zorgt voor een constante aangename temperatuur achter de prothese. 30% meer Comfort+ dan de andere borstprothesen.

Gives a natural body sensation.

Energy Borstprotheses

Een fris en comfortabel gevoel, een hele dag lang. Helpt de temperatuur te reguleren. Door de unieke driedimensionaal pareloppervlak aan de achterkant is deze prothese temperatuur regulerend en zorgt hierdoor  voor een optimaal draagcomfort.

Ideaal voor de symptomen ten gevolge van de menopauze

1050X Softback Borstprothese.

De zachte siliconengel aan de achterkant van deze prothese draagt aangenaam bij gevoelig littekenweefsel en ontziet bij lymfoedeem.

De voorkant is gemaakt van zachte Supersoft-Light gel en reduceert het gewicht met 35%. De ingewerkte bewegingsplooi aan de  achterkant van de prothese zorgt voor een natuurlijk ´doorhang´ effect  bij iedere beweging

Door de bredere footprint is deze prothese ideaal voor vrouwen met een grotere onderborst en/of breder bovenlichaam.

Contact/ Plak Borstprotheses

Voelt als een deel van uzelf. Hecht zich direct aan de huid en volgt elke beweging van uw lichaam. De Contact/Plak prothese past zich direct aan de huid aan en blijft op haar plaats zitten bij elke beweging.

Verlicht de druk op de schouders wat uitermate belangrijk is voor vrouwen met lymfoedeem of een grotere cupmaat.

De Contact prothese geeft meer vrijheid in uw kleding keuze  en biedt u zekerheid.

Contact/ Plak Borstprotheses

Voelt als een deel van uzelf. Hecht zich direct aan de huid en volgt elke beweging van uw lichaam. De Contact/Plak prothese past zich direct aan de huid aan en blijft op haar plaats zitten bij elke beweging.

Verlicht de druk op de schouders wat uitermate belangrijk is voor vrouwen met lymfoedeem of een grotere cupmaat.

De Contact prothese geeft meer vrijheid in uw kleding keuze  en biedt u zekerheid.

PurFit Herstelproces Borstprotheses

Deze prothese kan o.a.gedragen worden tijdens de periode bij een reconstructie.

De PurFit-prothese is ontworpen om vorm en symmetrie te geven tijdens het weefsel-expansieproces na reconstructie.

Tijdens het expansieproces is het mogelijk het volume aan te passen aan de natuurlijke borst. Ultralicht zorgt voor buitengewoon comfort, de hele dag door.

Premium Priform Tijdelijke Borstprotheses

Deze voorlopige borstprothese zorgt voor herstel van de symmetrie en kan onmiddellijk na een borstoperatie gedragen worden en tijdens die dagen of avonden dat je lekker wil chillen op de bank.

De voorgevormde, naadloze voorkant tekent niet af onder de kleding; de luchtdoorlatende katoenen achterkant voelt zacht aan op de huid.

Dit is een ideale oplossing om het figuur te herstellen tijdens het genezingsproces in afwachting van de  definitieve borstprothese.

Deze prothese kan ook gebruikt worden als zwemprothese.

Voor momenten van ontspanning en om in te slapen adviseren wij de Leisure Borstprothese.

Zwemprothese

Een transparante silicone prothese voor gebruik in het water en tijdens het sporten. Droogt snel. Door de golvende vormen aan de achterzijde van de prothese is een goede lucht- en waterdoorstroming mogelijk.

Ook perfect te gebruiken als sportprothese.

De Classic protheses zijn lichtgewicht symetrische protheses. Ideaal voor vrouwen met lymfoedeem, grotere borsten en schouder- of nekaandoeningen. Veel van deze protheses gaan tot F-Cup, dus juist vrouwen met een grotere cup maat, kunnen nu eindelijk een volledige prothese kopen.