Anita-sport-tights-massage-air-control-deltapad-anita-acitve-prothese-sport -Figura Lingerie

Sport lingerie

Voldoende steun is cruciaal bij sportlingerie, zelfs als je kleine borsten hebt. Maar dat betekent niet dat je je borsten moet insnoeren in een saaie vormeloze bh.

De sportbeha’s zijn van ademende en warmte regulerende materialen vervaardigd, en doet transpiratie dus onmiddellijk verdampen.
Een functioneel gesneden sportbeha ondersteunt, vormt en omsluit de borst goed, zodat de borst nauwelijks kan bewegen. Zeker bij grotere borsten zijn deze functiekenmerken bijzonder belangrijk. De sportlingerie bij Figura Lingerie is ingedeeld in drie verschillende functieniveau´s (levels), om aan verschillende eisen van sport te kunnen voldoen.

Verkrijgbaar van A t/m J cup

Sports-bra-air-control-deltapad-Anita-active-5544_Figura_LIngerie

Hoogwaardige sportbeha’s

De functionele sportbeha’s van Anita active beloven dat ze hun vorm behouden en dat doen ze ook, ongeacht of ze worden gebruikt tijdens fitness, squash, of tijdens het joggen. Zo behouden ook uw borsten een mooie vorm!
Uitgebreide draagtests garanderen een uitstekende pasvorm en optimale steun bij alle sportsoorten. Van cup AA t/m K!

Waar wacht je nog op? Start to sport in 2023… Bij Figura Lingerie Sliedrecht vind je zeker je juiste sportmaatje.
Loop. Spring. Wandel. Speel!

Sport-tights-massage-black-fabric-Anita-active-1695_FiguraLIngerie

Nieuw: Coole sportbeha’s en sport tights

Met de 3D-massagestructuur in drie lengten en de ventilerende zones in de capri-tights kunt u flink doorpakken tijdens uw work-outs.

Hardlopen, crossfit, yoga, fitness,… De Sport bh en sport tights massage zien er zo leuk uit – en zitten zo goed – dat je ze nog het liefst elke dag zou aantrekken. Toffe beha tops, flatterende pants die je buikje shapen met de look van een trendy vrijetijdsoutfit.

Met deze setjes in je garderobe wordt jouw sportmomentje pure me-time!

d-sport_dromeas_Figura_lingerie

Prima Donna Sport

Waarom een sport-bh dragen? Een sportief lichaam begint met een gezonde boezem!

Vraag jij je ook af waarom een sportbh zo belangrijk is? Je loopt of fietst toch even snel met een gewone bh? O ja? Test het maar eens uit. Dan weet je meteen: het comfort, de ondersteuning en de stevigheid van een goede sportbh, speciaal ontwikkeld voor een grotere cupmaat zijn fan-tas-tisch! Het is heel belangrijk om je boezem optimaal te ondersteunen – zeker als je een grotere cupmaat hebt.

Amoena-Activewear_figura_lingerie

Amoena Sport beha en een Borstprothese

Of u nu naar de Zumba of Pilates les gaat, de sportschool of de fitnessclub, voor al deze sportactiviteiten hebben we een passende outfit waar u zich vrijuit in kan bewegen en er super goed zal uitzien. Bovendien bieden al deze items perfecte ondersteuning en zekerheid dankzij de ingewerkte hoesjes. Hierin passen zowel de sport protheses als de volle- of deelprotheses. Door snel drogende materialen te gebruiken, voelt u zich fris en comfortabel de hele dag lang; altijd een pluspunt tijdens uw favoriete workout!

Een sportbeha is ook geschikt om te dragen na een borstreconstructie of borstverkleining

Anita-care-mastectomy-sports-bra-5527X-active-prostheses_FiguraLingerie

Anita Prothese Sportbeha

De Anita active Bestseller sportbeha is nu ook verkrijgbaar met aan beide zijden ingewerkte prothesehoesjes. De bijzonder zacht ingewerkte materialen zorgen ervoor dat tijdens beweging geen wrijving of huidirritaties kunnen ontstaan.

De cups zijn bekleed met hoog functionele badstof, die zweet van het lichaam afvoert en zorgt voor een optimaal huidklimaat. Gevoerde schouderbandjes zorgen voor een stevige ondersteuning en een aangenaam draagcomfort.

De Anita care Active prothese met ribstructuur voor een optimaal huidklimaat past hier uitstekend bij.

anita-active
primadonna_Sportbh_Figura_Sliedrecht